| grigor3 a întrebat:

Credeti ca in alte planete ar exista rase mai inteligente ca noi si ne-ar ucide in viitor? asa doar o parere, adica daca sunt mai inteligenti ar trebui sa discutam cu ei!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sigur stam la un ceai. Poate ca exista, dar ar avea o inteligenta mult peste media noastra, asa ca nu vad de ce ar sta sa discute cu noi.

| grigor3 explică (pentru anonim_4396):

Adica ne-ar ucide?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar n-am daca ne-ar ucide sau nu. Poate ca nu, si am convietui in pace sau si mai probabil am fi condusi de ei.Sau poate ca ne-ar cuceri pentru conditiile favorabile de pe planeta noastra.

| PepsiGirl a răspuns:

Poate exista, poate nu. Nu se știe nimeni nu a aflat

| Idontunderstand a răspuns:

Sincer, eu nu cred. Dar dacă ar exista, nu cred că ne-ar ucide. De ce? Pentru că sunt destul de inteligente încât să se folosească de noi.

| grigor3 explică (pentru Idontunderstand):

Adica sa ne tina de sclavi zici? eu zic ca am convietui impreuna nu ne-ar ucide, niste fiinte inteligente asa ar proceda! si daca sunt mai putin inteligenti decat noi, desi daca ar fi asta n-ar ajunge la noi pe planeta, i-am combate usor!

| Idontunderstand a răspuns (pentru grigor3):

Da, mă refer ca "sclavi". Asta dacă va mai fi nevoie de "Bacalaureatul de Toamnă", dacă ştii la ce mă refer. Vor convenţui cu noi dacă le-am arăta că merită să-şi piardă timpul cu noi. Şi dacă ar fi mai puţin inteligenţi decât noi, ei bine. sper să nu fie prea "distrugători".

| RAY a răspuns:

Da, e posibil sa existe ceva acolo, omul se va autodistruge nevoie nu are nevoie de ajutor

Întrebări similare