| iovangeo a întrebat:

Credeti ca in milioane de ani vom reusi sa copiem creierul uman intr-un pc sau ceva de genul? Hawking asa spunea,voi ce ziceti? sa asta,facem asta inainte ca pacientul sa moara sau dupa moarte, daca reierul moare eu zic ca nu mai avem cum sa-l mai "recuperam", deci inainte de moarte?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| iovangeo explică (pentru retarder):

Dar inainte de moarte se face asta, nu? si zi tu, avand in vedere ca asta se poate face, e clar ca nu exista viata dupa moarte, pentru ca altfel nu ni s-ar permite sa facem asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa existe tehnologia capabila pentru asa ceva. Si daca o sa existe noi nu o sa mai prindem acele vremuri sa vedem.

| iovangeo explică (pentru anonim_4396):

Presupunem ca ar exista, ok? daca ar exista e clar ca nu exista viata dupa moarte, prin asta nu vreau sa zic ca nu exista Dumnezeu, ci ca nu exista viata dupa moarte, ce sens ar avea sa existe daca noi ne inventam nemurirea? nu poti sa zici ca n-am dreptate

| Freya1 a răspuns:

Cred ca asta este putin exagerare nu cred ca o sa se intample asa ceva cum nici operatia de schimbare de cap cum spunea cineva nu cred ca o sa se intample vreodata

| iovangeo explică (pentru Freya1):

Vorbind cum ca s-ar putea, deci presupunem ca s-a descoperit asta acum, ok? asta ar demonstra ca nu exista afterlife pentru nimeni, asta ar fi rezultatul acestui experiment! si citeste sa vezi c Robert White a tinut o maimuta vie vreo 10 zile

| RAY a răspuns:

Sigur nu in Romania se va reusi asta, nu stiu.

| iovangeo explică (pentru RAY):

Nu in Romania, lol, in orice tara, la nivel mondial

Răspuns utilizator avertizat
| iovangeo explică (pentru retarder):

Pai exact, nu exista, nu exista viata dupa moarte, asa-i?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iovangeo):

Nu stiu daca o sa fim capabili de asa ceva, ai perfecta dreptate. Probabil se lucreaza la asa ceva se cauta raspunsuri imposibile.