Ce inseamna sa o ia razna? Legile fizice o iau razna si acum, depinde ce conditii sunt la un moment dat, deci o lege nu-i batuta in cuie, dara se cunosc si chestiile astea asa ca nimic nu ni se mai pare ca o ia razna. Oorice s-ar intampla se intampla din anumite motive, ca urmare odata stiuta cauza legea aia deja nu mai este privita ca lauto razna.Mai intreba cineva cum de toate in universu asta is cum trebuie sau, cum de Pamantu poate sustine viata astea is intrebari total aiurea, ori nu stiu cum sa le zic.Este f simplu nu Pamantu aparu dupa, ci viata, deci Pamantu sau orice planeta prezinta anumite caracteristici, ca urmare acolo se creeaza anumite conditii, iar daca ceva se poate intampla s-a intamplat pur si simplu ca erau deja conditiile respective in care sau pentru care un anume proces se poate intimpla.Viata n-ar fi putut aparea pe planeta Venus de ex pentru ca navea cum, ma refer viata ceo stim noi.Cum sa vii sa intrebi vai cum de toate is exact cum trebuie sa fie? pai toate astea erau asa de f mult timp de dinainte sa apara viata.
Eu nu sunt sigur de absolut nimic, nici ca ma trezesc maine dimineata viu, sunt un sceptic, asa m-am nascut si asa voi muri, dar referitor la zeii consider ca sunt pura fantezie umana atat
Ok o sansa la un miliard, sincer nu stiu, dar nu cred in asa ceva, in prezent nu stim daca exista multiunivers, stai sa se descopere apoi mai vedem
Nu doar ca nu da nici o sansa, incearca sa otraveasca pe fiecare om cu banelele lui expirate.
catalin542000 întreabă: