Tatal meu are prieteni cu care se cunoaste din scoala generala... asa ca totul e posibil.
Eu si Tudor suntem prieteni din prima zi de viata.Cum? Mamele noastre s-au cunoscut la maternitate.S-au simpatizat si au tinut legatura in continuare.Pe la 3-4 ani ma jucam cu el, invatam lucruri noi alaturi de el, ca mai tarziu sa devenim colegi...pana in facultate, cand eu m-am dus la medicina iar el la drept.Dar in continuare ne intalnim saptamanal, iesim cu familiile la gratar, la film etc.Plus ca locuieste o strada mai departe.Si cred ca o vom tine asa pana la batranete...
Pai cum iti spune inima cand iti vezi prima data prietenul te umpli de o bucurie care vine din suflet
Depinde de mulți factori.
În general, nu.
Trebuie să există o legătură foarte, foarte strânsă ca să țină prietenia; ca frați gen, numai că fără legătura de sânge.
Este diferenta intre prietenia dintre doi baieti si prietenia dintre un baiat si o fata.
Aceste doua tipuri de prietenii nu au legatura una cu alta. Un om se poate bucura in viata de ambele prietenii in acelasi timp.
stefanst2312 întreabă: