9,97. Da, doar o medie de 9, 5 la franceza. Idee e ca avem profi care ne cunosc parintii si nu isi permit sa ne puna note mici desi uneori meritam. La noi nu s-a terminat cu nici un 10, da cand tatal unei colege e proful tau si cand acea colega are media mai mica, evidend ca si restul trebuie sa aiba note la fel.
La fel si la noi in cl., diriga mea are fiul in clasa cu mine si desigur intr-a 5-a am fost desaupra lui dar acum intr-a 6-a el e deasupra mea si nu stie un bob de invatatura noroc ca masa e diriginta si a convins toti profesorii sa fie printre primii (numai cu 9 si 10)
Si noi avem un coleg care face meditatii cu profesorii de: romana, mate, engleza(diriga), franceza, istorie si geografie. A fost si la olimpiade, da nu a stiut N-I-M-I-C! Si a mai luat si premiu 2 x(
Eu am incheiat a 8-a cu 10 curat.
Cum ne vei verifica sa stii ca spunem adevarul?
P.S de fapt am terminat cu 9, 63
Se bazeaza pe bunul-simt cam inexistent in ziua de azi. Felicitari pentru medie, la anul cred ca voi fi praf u.u
Mersi si sper ca cea mai mica nota a ta de anul viitor va fi 8.
Bafta!
Vad ca toti si-au pus si clasa...deci 9,16 in clasa a x[premiul 2]
De la premierile voastre, mai tineti minte cine a avut media cea mai mica? La mine unul a avut 7.08.
A6a, pardon, sper sa am o medie ca asta la anul'!
Eu a 6-a am incheiat-o cu 9, 67 puteam mai mult
Stiu sentimentul, am incheiat a 6a cu 9, 70, nu stiu ce am avut anul trecut anul asta am incheiat cu 9, 76. Stiu ca e prost, dar imi dau silinta.
Eu in a5a am terminat cu 9.71 si mentiunea A PATRAA! ~x( Fiindca am luat media anuala 9.50 la geografie, religie, istorie, sport, romana si biologie. Si acum regret, dar partea buna e ca sunt in crestere cu 8 sutimi!
Eu a 5 a am terminat-o cu 9, 78 (al 3-lea din clasa cu premiu I)
Da?! :o La noi au fost 2 cu premiu 1 (media 10 curat), 3 cu premiu 2 (media 9.98), 1 premiu 3 (9.93), mentiunea 1 (9.92) si tot asa pana la ult mentiune cu 9.50 (mentiunea 17 sau ceva de genu) si 2 copii (8.70 si 8.68) au ramas fara mentiuni, in rest, toata clasa. Si anul asta ABSOLUT TOATA CLASA a luat premii si mentiuni.
sweetale12 întreabă: