| 4evergentleman a întrebat:

Cu ce as putea sa îmi iau parul de pe spate singur cel mai eficient? Îmi cam da stres,oare sunt femei care sunt atrase de bărbații mai păroși? Eu nu cred că la fete le plac bărbații mai parosi poate la unele femei dar pe mine mă deranjează că e prea mult și pe spate de unul singur e chiar greu să îl iau. Cu laserul nu îmi permit financiar sa scap de păr,deci nu știu cum să fac că mie nu îmi place că eu vara transpir excesiv!
La femei e hirsutism parul excesiv la bărbați mă gândesc că se numește hipertricoza și cred că e genetic deși nu știu pe cineva din familie așa de păros, părinții mei nu erau.

Sunt mașini de ras care m-ar ajuta și nu prea piperate la preț? La un preț mai decent, m-ar ajuta o mașină de ras sa îl am cat mai scurt? Sa îl ia de tot mă gândesc că nu sunt dar foarte scurt s-ar fi ideal, dacă știți lasati-mi niste link-uri ceva happy
Am incercat cu benzi depilatoare dar sunt ineficiente dar tot nu as putea singur sa iau părul de pe tot spatele cu acele benzi care mi se păreau pantaloni scurți la cat sunt eu de păros. Cu ceara e cel mai eficient dar tot nu mă pot face singur și nu știu să îmi fac ceara acasă doar la salon! Mi sa nu se strice repede daca îmi iau mașina de ras că sunt mai păros!

8 răspunsuri:
| newaccountbye a răspuns:

Buna! De ce nu mergi la salon ca sa ți-l ia cu ceara? Îți garantez eu ca nu costa atât de mult doar pentru spate. Ceara e cea mai eficientă metoda, în ceea ce privește îndepărtarea părului de pe spate, și o mașină de ras ar putea fi o opțiune accesibilă și eficientă. Există multe mașini de ras disponibile în diferite game de preț. Este important să alegi o mașină de ras cu o lamă de calitate și cu o putere suficientă pentru a tăia părul dens. În ceea ce privește atractivitatea femeilor, preferințele variază de la persoană la persoană. Există femei care sunt atrași de bărbații mai păroși, dar și femei care preferă bărbații cu mai puțin păr. Contează să fii tu confortabil cu aspectul tău și să faci ceea ce te face să te simți cel mai bine.

Bula
| Bula a răspuns:

Fetelor poate ca nu le plac barbatii mai parosi, DAR
Femeilor experimenate le plac barbatii parosi, fiindca este semnul masculinitatii (produs de hormoni).

| 4evergentleman explică (pentru Bula):

Eu sunt cam anxios, emotiv nu e un paradox? Poate masculinitatea asta mi-a doborat-o depresia gravă dar e ciudat că văd că nu mai eman putere doar slăbiciune și frici

Bula
| Bula a răspuns (pentru 4evergentleman):

Nu trebuie sa-ti fie frica!
Fii barbat, barbat! Asta le place femeilor!
Lasa in pace parerea fetelor, inca nestiutoare si cauta-ti o femeie experimentata, sa te invete ce e "viata"!winking

Vreau mister dar nu scap de depresie și fobie sociala,dar o sa lupt,am primit multe lovituri de la viață și e foarte greu,daca as scăpa de tremurul generat de anxietate in public sau agorafobie ce naiba o fii mi-aș depăși cu mult condiția dar e greu. Nici nu cunosc pe cineva sa îmi facă cunoștință cu o femeie simpla,că astea de la mine din oraș numai arfe și bășini au în cap. Dumnezeu îmi dă în cale numai nebuni sau nebune,oameni toxici nu oameni cu intenții bune.
Sunt timid tocmai de aia nu înțeleg de unde atâta masculinitate și atâta păr,eu trebuia să fiu Alpha,foarte puternic să înving orice obstacol dar uite că am rămas jos din cauza depresiei și a anxietății și nu mai mă pot ridica. Și sunt și singur împotriva tuturor, nu știu de unde atâta masculinitate că văd că sunt praf numai în casă stau nu sunt in stare o iubita sa îmi găsesc, la bătaie sunt masculin dar nu rezolvi nimic cu bătaia acum inteligenta contează și să fii șmecher eu sunt departe de a fii șmecher sau cuceritor la femei, fara job nu prezinti bărbăție eu nu sunt in stare nici un job stabil sa îmi găsesc, imi recunosc defectele am fost educat sa primesc doar bani și să nu fac nimic toată viața acum după 32 de ani e greu sa te mai schimbi, dar daca nu aveam bolile astea demonstrăm multe dar uite că m-au învins, deci nu sunt așa de masculin, puternic, așa că nu înțeleg de ce sunt așa de păros că ăștia de regulă sunt cum ai zis tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Niciodată nu e prea tarziu pentru o schimbare! happy

Schimbările mici pot avea un impact semnificativ pe termen lung, ducând la rezultate remarcabile. Ia-le treptat pe toate și o sa vezi ca nu e chiar așa greu.

Bula
| Bula a răspuns (pentru 4evergentleman):

Totul este din MINTEA RA, fiindca te subestimezi!
Prima data TU trebuie sa ai INCREDERE in TINE.
Cauta partea buna a lucrurilor, reusitele tale! Esecurile trebuie uitate.

La ce anxietate urâtă am bro nu știu cum pot sa mai fiu așa de încrezător,nici din casă uneori nu pot ieși, nu are legătură cu barbatia te rupe oricât de tare ai fii te îngenunchează, tremurul ăla generat de anxietate nu știu cum să scap de el mă chinuie și spaima aia nejustificată, nici xanax nu o poate oprini alte tratamente nici stat, cat de barbat sa fii și încrezător? Daca de abia poți uneori sa ieși 100 de metri? Și nu trece sub nici o forma deși am incercat n tratamente nu trece, îți distruge viața, îți afectează imaginea în societate că tremurul ăla e vizibil ochiului te face de râs, și nici nu poți controla acel tremur din ce am văzut de-a lungul anilor. Până nu trăiești așa ceva nu poți să înțelegi e horror crede-mă și depresia și anxietatea asta sociala te fac pilaf, deci bărbăția iese din discuție din momentul ce lupt de 17 ani cu depresia, nu oricine poate, dar de când a apărut și fobia asta sociala, agorafobie, m-a făcut praf