| sweetsweetpink a întrebat:

Cu ce pot deschide pozele care sunt in EOC?

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Eoc sau doc? Daca sunt doc, le convertesti in jpg
http://www.zamzar.com/

| sweetsweetpink explică (pentru neluL):

Eoc...

neluL
| neluL a răspuns (pentru sweetsweetpink):

Nu am auzit de formatul asta la fisiere foto si nici la altele. Da click dreapta pe acel fisier si ->Proprietati ->aici fa-mi un print screen s-au spune ce scrie in acea fereastra.

Type of file: EOC File (.EOC)

Mi-am instalat un program ca sa parolez folderele si dupa aia l-am dezinstalat si pozele au ramas asa. si nu merg deschise.

neluL

Aaaa pai asa zi! Ala e un cod de criptare! Nu le mai poti deschide decat tot cu acel program si cu parola pe care ai pus-o atunci. Banuiesc ca ai uitat parola si te-ai gandit tu ca daca dezinstalezi programul o sa ai acces la acele dosare dar...TE-AI INSELAT! Nu le poti decripta decat cu acel program de parolare.
De la intrebarea care ai pus-o, uite unde am ajuns big grin la programe de parolare.

Nu uitasem parola, dar dura prea mult pana se faceau toate fisierele. si cand i-am dat anulare. dupa aia dezinstalare. Numai jumatate de fisiere sau criptat.

neluL

Daca mai sti parola cu care ai parola folderul cu fotografii, reinstaleaza programul si apoi decripteaza-le dupa aceea poti sa dezinstalezi programul. Altfel nu le poti deschide cu nimic.