| Isabela96 a întrebat:

Cum a fost cand ati lipsit mai mult de o saptamana de la scoala? Cum v-ati simtit? Daca a fost creg sau nu sa va recuperati lectiile? .....tot felul...:d
Multumesc!

5 răspunsuri:
| GiveMeYourPussy a răspuns:

Pai dupa ce lipsesti o saptamana de la scoala iti mai vine sa meri la scoala? laughing) cam asa era la mine whistling si uite ca asa trecea luna :p

| Alex99_5691 a răspuns:

A fost nasol fiindca cand am ajuns toti mi-au spus ca azi sau maine avem teste si ca avem de invatat la nu stiu ce dintr-o lectie la care ai lipsit si parca imi era sila sa iau de la alt coleg lectia... funda? big grin

| Babylonul a răspuns:

An dw nu am lipsit niciodata la scoala nici la liceu nici o absenta decat odata am stat in spital cand mi-am rupt piciorul la fotbal auuu:! dar mam motivat dar in rest nu am avut probleme,, pff nu am pus mana niciodata pe o scutire bafta laughing)

| amelia20 a răspuns (pentru GiveMeYourPussy):

Si ce iti facea daca nu mergeai la scoala...eu trec acum prin asta...si nu e placut deloc.sunt stresata de tot, sunt la pamant.sad

| GiveMeYourPussy a răspuns (pentru amelia20):

Pai zicea ca imi scade nota la purtare. dar o scadea happy era doar asa de amenintare happy dar nu poti face rost de scutiri false? dai 3 lei pe o scutire si ai rezolvat problema happy