Nu ma pricep foarte tare, insa... poti sa faci varianta pe care o spun, si vezi ce iese:
Pentru inceput, cana o tii de jos, nu de maner (pentru a simti temperatura laptelui)
Sfarsitul tijei sa fie pentru inceput jumatate in lapte, jumatate afara, pentru a injecta practic aer inauntru, dupa cateva secunde, introduci doar 1-2 milimetri in lapte, o sa auzi constant un sfarait, nu trebuie sa te duci jos de tot, ar trebui sa vezi deja volumul cum creste, in primele secunde ai introdus bule de aer in lapte, iar acum spargi bulele, facundu-le mai mici si mai multe, trebuie sa ti acolo pana nu mai poti tine tu in mana cana respectiva, cand deja nu mai este suportabil pentru tine, in teorie ar trebui sa fie gata.
Invarti un picut cana in aer, sa invarti un picut laptele, bati usor de 2 ori de masa, pentru a sparge bulele de aer de sus. Si ar trebui sa fie gata.
Cu exercitiu, vei reusi.
Cel putin, mie asa imi iese.
anonim_4396 întreabă:
catalin542000 întreabă: