Depinde de site, daca are posibilitate de stergere sau nu. Daca nu ai dat site-ul, atunci nu ma pot pronunta.
In caz ca n-are posibilitate de stergere. tri, ite o scrisoare la admin-ii site-ului (prin "contact sau prin e-mail) si roaga-i sa te stearga. Nu ita sa copiezi link-ul paginii de unde vrei sa fie sters ID-ul tau!
Vreau si eu sa ma ajutati sa imi pot sterge un id de pe un site. Cineva mi-a pus id fara sa stiu va rog frumos sa ma ajutati VA MULTUMESC
Frate id mu o fost pus pe www.idlove.ro cum fac sa-l sterg?:(( ca ma dispera si plus de asta nu sunt datele bine puse:(( va rog ajutati-ma si pe mine:*:*:*
Depinde de sait du-te pe acel sait unde esti inscrisa cauti contact si vezi ca iti da un id in care poti lua contct cu ei, il ei si vb cu el pe mess, si ii spui ca ai vrea sa stergi un id dai id si in max 5 minute este sters
Depinde de site, daca are posibilitate de stergere sau nu. Daca nu ai dat site-ul, atunci nu ma pot pronunta.
In caz ca n-are posibilitate de stergere. tri,ite o scrisoare la admin-ii site-ului (prin "contact sau prin e-mail) si roaga-i sa te stearga. Nu ita sa copiezi link-ul paginii de unde vrei sa fie sters ID-ul tau !
Cum as putea sa-mi sterg id-ul de pe un site care mi s-a pus acolo fara sa stiu?
Just kidding întreabă:
catalin542000 întreabă: