Nu e vorba ca nu stiu, e mult mai simplu sa lasi totul ins eama altora cand tu doar poti sa astepti sa vezi raspunsuriile.Eu raspund din placere spre exemplu.Dar unele intrebi sunt imposibile.
Pentru că majoritatea au o vârstă cuprinsă între 10-18 ani.
Majoritatea părinților care au copii cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani nu au avut tangențe cu calculatoarele deci nu au avut cum să-i învețe.
Ca să înveți singur trebuie să te intereseze și după cel puțin un an poți să spui că știi câte ceva.
Poate stiu sa foloseasca mai mult de 10%... dar or fi nemultumiti de rezultatele cautarii sau vor si parerile altora de aici.
Poate pur si simplu nu gasesc informatiile necesare pe google.Se pare ca nici tu nu stii sa folosesti un motor de cautare
Cat la suta din totalul intrebarile n-au raspuns pe google? Ce te face sa crezi ca nu stiu sa folosesc un motor de cautare? Daca primesc un raspuns irefutabil iti dau funda plus o bere.
Pai ai zis ca 90% din acesti utilizatori nu stiu sa foloseasca un motor de cautare pe google si cauta raspunsuri aici.Am vazut ca si tu ai pus intrebari pe TPU, deci nici tu nu stii sa folosesti un motor de cautare.Crede-ma ca majoritatea stiu ce este acela "google", dar apeleaza la acest site pentru a afla noi pareri de la diferite persoana...Dar se pare ca unii deja incep cu comentarii rautacioase [ex:tu]
adina5adina întreabă: