Pai spune-i ca ai avut un punct pe care nu l-ai prea inteles. Apoi amintestei ca si ea a fost eleva si stie ca este destul de greu.Mai trebuie sa o intrebi ea ce note a luat la scoala si apoi sa o rogi sa nu se enerveze. Succes si stai linistita e mama ta nu o sa te omoare!
"Mamă, am probleme la matematică, crezi că ai putea să mă ajuţi două ore pe zi să facem exerciţii până recuperez ce nu ştiu? Nu înţeleg totul la şcoală şi mi-ar prinde bine să îmi mai explice cineva."
Problema e ca tu nu inveti pentru mama ta, ca sa tipe sau sa nu tipe ea.tu inveti pentru tine ca sa stii, si sa ai cunostinte si note ce-ti vor permite sa mergi mai departe.cu 3,50 nu prea se poate.inseamna ca nu inveti.aurora? iti spun si tie cum i-am spus feviorului meu.invata ca nu se poate altfel.al meu a stat 3 ani in clasa a 10-a si acum e seralist in clasa a11-a.eu l-am trimis la munca.el s-a dus la scoala.eu il trimit si la munca fiindca, nu-i dau bani.nici de caiete, nici de pachet nici de transport.e treaba lui acum.neascultarea costa aurora.profita de scoala, de parinti de ajutor, de calculator si de timp.lasa prostiile celelalte si invata.
Eu invat! doar ca nu ma prea pricep la materia matematica. in rest ma descurc la restul! chiar si cle mai destept baiat d ela noi din clasa a luat 7!
multumesc gheorgHina :*