| Spikeyxx a întrebat:

Cum imi iau un telefon in rate de pe cel.ro? Am citit acolo dar nu inteleg ajutor plzzz. Dau funda

Răspuns Câştigător
| antonG a răspuns:

Eu am luat de la CEL.ro laptop in rate. Exista mai multe variante de rate, ceva cu 4-6 rate egale fara dobanda cu nu-stiu-ce Card Avantaj si rate cu dobanda pe cativa ani prin Cetelem (e un fel de banca). Eu am luat cu rate pe 2 ani prin Cetelem.

Ca sa iti faci rate la Cetelem trebuie in primul rand sa fii major si sa ai o sursa proprie de venit (sa fii salariat, sa ai o firma, bani din chirii etc.). Presupunand ca ai o sursa de venit, completezi un formular online si trimiti datele. Ei vor analiza formularul si iti vor cere in original sau copie diverse acte - in functie de sursa ta de venit. Au sedii in diverse orase din cate stiu eu. Se pare ca daca nu au sediu in orasul tau poti trimite actele prin curier. Dupa ce termini de facut dosarul, in cateva zile se va aproba sau se va respinge. Daca se aproba, ei ii vor contacta pe cei de la CEL.ro si iti va fi livrata marfa. In tot acest rastimp (de vreo 1-2 saptamani sa zicem), cei de la CEL.ro au produsul rezervat.

1 răspuns:
| Spikeyxx explică (pentru antonG):

Eu nu sunt major am 16 ani dar imi face bunicamea, e cam nasoala faza cu actele etc.