| Zsolt15 a întrebat:

Cum pot avea succes pe Youtube?
Am 6 abonati si nu vreau sa investesc bani pe promovari

14 răspunsuri:
| Spanzurel a răspuns:

Pai deci ca sa poti avea abonati fura si tu cardul lu mata si plateste pe cineva sa iti faca o promovare cel mai bine e sa ii spui lui thelink ca sa fi brajiturica premium funda pls?

| CaviarDeLemn a răspuns:

Cu reclame. LOL

| Ciubotaru_Cezar_Paul_1970 a răspuns:

Incearca sa faci content de calitate, clipuri cat mai originale si colaborari cu youtuberi care au 200 300 subs! FUNDA?

| Robert07pro a răspuns:

Poți face un Live cu promovari gratis si o sa-ti creasca repede abonatii! Fundă plsss?

| Zsolt15 explică (pentru Robert07pro):

Am incercat sa fac live pe laptop si cu obs live-ul imi mergea in 8 fps cand jocul mergea fluent, pe telefon cu aplicatia mobizen live imi mergea in reluare rau..sugestii?

| Nimic0 a răspuns:

Pai ar trebui sa faci ceva care sa ii ajute pe oameni sau ceva de care sunt interesati.

| Boeriu_Marius_1998 a răspuns:

Fortnite sau implant cu silicon la sani daca esti baiat.

| MAGIEINVERSA a răspuns:

Ai putea incepe prin a cumpara un setup mai bun si un microfon care nu bazaie.Si ti-ar mai trebui si un program de editare bun cat si jocuri populare la momentul actual. Daca te-am ajutat te rog sa imi dai funda.

| Zsolt15 explică (pentru Boeriu_Marius_1998):

Ms zappy de raspuns, ma uit la live happy

| AnaMaria2005love a răspuns:

Buna! Daca nu vrei sa dai banii pe promovari, urmareste unii youtuberi care mai fac si promovari gratis.Eu am un canal de Youtube care se numeste Ana Citeste cu 418 abonati, iar daca vrei iti pot face eu promovare atunci cand voi face 450 de abonati, numai ca trebuie sa te abonezi la canalul meu. Funda?

| Zsolt15 explică (pentru AnaMaria2005love):

M-am abonat si pot sa spun ca esti si draguta happy

| AnaMaria2005love a răspuns (pentru Zsolt15):

Ok.,mersiii

Bula
| Bula a răspuns:

Faci un canal specializat, live, tip "Big Brother", prezentand calatoria ta cu prietenii pe Luna si inapoi, cu interviuri cu OZN-uri si echipajele lor.

Sigur vei avea milioane de vizitatori! happy

| lulu03 a răspuns:

Roaga oamenii prin grupuri * gen offtopic * sa ti dea subscribe