| ChrisNOW a întrebat:

Cum pot face o pizza scoasa din cuptor sa fie blatul mai pufos sa nu fie asa crocant si tare?!

Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Pentru ca l-ai invelit când inca era cald si l-ai lasat asa! Se poate face si asa, dar daca pui drojdie in aluat iti iese aluatul mai gros dar va fi mai bun!

6 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Fa aluatul ca si cum ai face paine! Succes!

| ChrisNOW explică (pentru lpavel):

Pai nu ca am facut o pizza intr-o seara si dimineata cand am mai mancat din ea, blatul s-a facut pufos...De ce?

| ChrisNOW explică (pentru lpavel):

Ok multam! big grin

| lpavel a răspuns (pentru ChrisNOW):

Cu placere! happy

| BellaVedeta a răspuns:

Incearca sa faci aluatul ca si cum ai face paine, atunci o sa mananci o pizza-paine cu blatul pufos laughing)

| bogdancatalin357 a răspuns (pentru ChrisNOW):

Probabil ca ai pus-o intr-o punga ceva si datorita condensului blatul a devenit pufos happy asa am patit eu de mai multe ori, deci, cred ca asta ar fi explicatia.