Scrie numele pe Google, poate o gaseste inscrisa pe vreun site. Mai poti sa o cauti pe Hi5, e un site cu poze, in care sunt foarte multi utilizatori, ai sanse mai mari sa gasesti acea persoana pe Hi5, eu mi-am gasit colega de banca din generala asa, avand in vedere ca m-am mutat de multa vreme din acel oras.
Cocol! no:Caut si eu o fata pe nume FITA PETRONELA, este din SIBIU(AVRIG)nascuta in data de 16.07.1989.cum pot afla mai multe informatii despre ea?(adresa, nr de tel, etc...) daca o cunoasteti id meu este coconiculae.va multumesc>*>**>*>*
Si imi caut sora, se numeste cristina avramescu, e din braila, eu casatorita in galati, locul natal, judetul braila, si nu stiu cum o pot gasi, vreau neaparat sa iau legatura cu ea. E sora mea, doar dupa tata, si nu am vazut-o decat o singura data, intr-o situatie mai complicata, rog a ma ajuta.
Buna caut si eu o persoana pe nume matica alina liliana din pitesti careva o cunoaste sau ma poate ajuta sa o gasesc...va rog daca stiti cum spuneti-mi e urgent
daca cunoasteti numele FLORESCU DOINA este mama surori mele care se numeste florescu cornelia acum are 24-26 ani am aflat acum 2 luni ca exista tatal meu a pastrat asta in secret si sincer as vrea sa o cunosc. daca cineva stie ceva de ea... las id meu de mes denisa.toteu@yahoo.com
Dunu întreabă:
iulianmentol întreabă: