Scrie numele pe Google, poate o gaseste inscrisa pe vreun site. Mai poti sa o cauti pe Hi5, e un site cu poze, in care sunt foarte multi utilizatori, ai sanse mai mari sa gasesti acea persoana pe Hi5, eu mi-am gasit colega de banca din generala asa, avand in vedere ca m-am mutat de multa vreme din acel oras.
Am o inrebare si nu stiu cum sa gasesc si eu pe cineva e cam greu e vba de o prietena fffffffffffffff buna pe nume Andreea baciu e din bistrita a fost plecata prin Spania e nascuta in 30 iulie are cam 23 de ani acum cine ma poate ajuta sa o gasesc am intrat si pe hi5 peste tot dar nu dau de ea si eu sunt de 4 ani in spania dar nu o gasesc
Buna tuturor! Va rog din suflet sa ma ajutati.Am cautat peste tot pe internet dar nu gasesc nimic...imi caut tatal care se numeste Ichim Niculae, este din Campina, Judetul prahova, nu il cunosc, am 21 ani si ma cheama alexandra...va rog frumos, daca il stie cineva, ajutati-ma!
Am si eu o intrebare, cunoaste cineva 2 frati gemeni din orasul Balan judetul Harghita... unul este Cosmin iar celalalt Cristi si au cam 22 23 de ani.
Dunu întreabă:
iulianmentol întreabă: