Contul meu - setările contului - limba - editează.
Jos de tot... scrie mic limba in care este dai click pe ea si iti alegi ce limba vrei sa fie
Facenook - account - account settings - language, apesi acolo si alegi limba
Contul meu ->Setarile contului-> Limba :* si schimba in engleza si dupa da inapoi in ro. o sa-ti apara >:d:d
Account > account settings > Language (jos de tot) si selectezi limba
Pai dai acolo suus unde scrie AcoounT dupa acea dai la Privacy Seting si joos aii Language si dai edit si dupa acea alegi romana dai save si gata
Uite asa faci...te duci in dreapta sus si dai account-account settings-language-edit-si iti alegi romana ca limba
Vă spun eu: Intri acolo sus in dreapta intri la account settings dai language si selectezi liba care vrei tu
Buna!,, O sa iti explic, Pasul 1:dai sus la stanga de unde ai,, Deconectare si altele Pasul 2: Di la,, SEtarile contulu ''. O sa iti apara sa iti scimbi parola si altele Pasul3: apesi la optiunea,, Limba'' si o selectezi in romana
Si eu tot problema asta o am dar nu stiu unde scrie "suus unde scrie AcoounT " de la Marijuanaaaaaaa... Daca puteti careva sa trimiteti un videoclip la care cum se face facebook-ul in romana
Cum pot sa fac sa-mi apara facebook-ul in romana ca la alti prieteni mie imi apare in spaniola
BiLoIoS1 întreabă: