Pai dai acolo suus unde scrie AcoounT dupa acea dai la Privacy Seting si joos aii Language si dai edit si dupa acea alegi romana dai save si gata
Facenook - account - account settings - language, apesi acolo si alegi limba
Jos de tot... scrie mic limba in care este dai click pe ea si iti alegi ce limba vrei sa fie
Account > account settings > Language (jos de tot) si selectezi limba
Uite asa faci...te duci in dreapta sus si dai account-account settings-language-edit-si iti alegi romana ca limba
Contul meu ->Setarile contului-> Limba :* si schimba in engleza si dupa da inapoi in ro. o sa-ti apara >:d:d
Vă spun eu: Intri acolo sus in dreapta intri la account settings dai language si selectezi liba care vrei tu
Buna!,, O sa iti explic, Pasul 1:dai sus la stanga de unde ai,, Deconectare si altele Pasul 2: Di la,, SEtarile contulu ''. O sa iti apara sa iti scimbi parola si altele Pasul3: apesi la optiunea,, Limba'' si o selectezi in romana
Si eu tot problema asta o am dar nu stiu unde scrie "suus unde scrie AcoounT " de la Marijuanaaaaaaa... Daca puteti careva sa trimiteti un videoclip la care cum se face facebook-ul in romana
Cum pot sa fac sa-mi apara facebook-ul in romana ca la alti prieteni mie imi apare in spaniola
Contul meu - setările contului - limba - editează.
BiLoIoS1 întreabă:
stefanst2312 întreabă: