| OaNaツ a întrebat:

Cum pot sa votez pe cineva pe TPU?
Cel mai bun raspuns funda.

Răspuns Câştigător
| GeorgianaStefaniaa a răspuns:

Pai sub raspunsurile fiecaruia apar 3 buline.adica de selectat
:
folositor

nefolositor

amuzant

inteligent

stupid.si selectezi caseta care crezi ca i se potriveste raspunsului
sau daca te referi la fundite.atunci raspunsul cel mai folositor pentru tine.il selectezi ca si raspuns castigator.adica apare o funda portocalie.sub fiecare raspuns.mai stearsa.si dai pe ce de la raspunsul cel mai folositor.e ca un fel de "multumesc"...depinde la ce te refereai prin vot.deci cu votul asa e.
P`paawave

10 răspunsuri:
| Iahimder a răspuns:

La intrebarea pe care eventual ai formulat-o ai mai multe variante de a vota raspunsul ei in functie de cat de bun consideri ca este solutia data : amuzant, inteligent, nefolositor, amuzant sau stupid. Din cate stiu eu aceasta ar fi singura varianta prin care poti vota pe cineva.

| dedekool a răspuns:

Pai jos sub raspunsul persoanei pe care vrei sa votezi scrie inteligent stupid etc si alegi unul dintre ele. Fundapuppy dog eyes?

| pinguluk a răspuns:

Pai n-ai cum. Doar sa votezi sub raspunsul la intrebari.

| pinguluk a răspuns:

Pai n-ai cum. Doar sa votezi raspunsul la intrebari.

| roxyana03 a răspuns:

Nu se voteaza. cu numere. daca ma intelegi.tongue... rasp care iti pare cel mai bun ii dai FUNDa... iar rasp celelante se dau nota adica "folositor, amuzant, nefolositor, iteligent" daca ma intelegi tuhappy fundabatting eyelashes?

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Uite aici sub raspunsul meu sunt niste cuvinte :folositor, stupid etc. Bifeaza care le consideri necesare sau potrivite si apoi da click pe sageata aia din dreapta de langa acele cuvinte.Gata!

| DoubleS a răspuns:

Pai jos sub raspuns scrie: RĂSPUNSUL ESTE:
Folositor Nefolositor
Amuzant
Inteligent Stupid

Si deasupra au cate un cerculet. Poti vota 1 dintre Folositor/Nefolositor, Amuzant, si/sau Inteligent/Stupid de o data. Bafta! FundaA?

| BlackRose08 a răspuns:

Dupa ce cineva iti da un raspuns la intrebarea pusa de tine, sunt acolo jos (sub raspuns) niste cuvinte : folositor, nefolositor. etc big grin si in fata lor este un cerc, dai click pe el si ai votat!
Funda?batting eyelashes

| PeNe a răspuns:

Adica vrei sa le dai locul 1. Este simplu cand tu pui o intrebare, iar mai multi utilizatori raspund la intrebarea pusa de tine.Iti va aparea o medalie la toate intrebarile pe care tu o sa o dai celui mai bun raspuns. Daca si altii ti-au dat raspunsuri la fel de bune jos sub fiecare raspuns iti apar urmatoarele: Folositor,Nefolositor, Amuzant, Inteligent. Cu acestea ii premiezi si pe ceilalti care ti-au raspuns la intrebarea respectiva.Bye.

| PeNe a răspuns:

Si Stupid.Scuze am uitathappy.

Întrebări similare