| FlyingSparkle a întrebat:

Cum poti sa faci un blog popular? poate stiti cum e cand postezi pentru prima data si nu vede nimeni. cum poate sa devina mai popular bloggul meu, dar fara sa dau bani ca sa faca unele siteuri reclame?

8 răspunsuri:
| SongHyeRa a răspuns:

Spunele prietenilor tai sa intre pe el

| BiscuiteCuCiocolataa a răspuns:

Poi, eu ştiu cum e.
Eu de exemplu mi-am pus URL`ul blogului la status pe mess.De exemplu poţi să îţi laşi linkul blogului pe diferite site`uri.Şi eu am un blog, http://this-is-just-mine.blogspot.com. Dă un click şi zi`mi părerea ta despre el într`un msg privat şi lasă`mi URL`ul blogului tau, te rog. Fundă? :o3. Sper că te-am ajutat :d.

| OanaVlad a răspuns:

Eu o data mi-am facut un forum si am incercat sa-l fac popular scriindu-le amicilor de pe mess despre el si dandu-le link, sau am facut reclama scriind pe TPU tongue

| WyvernSky a răspuns:

Bună.
Primul pas desigur este să-ți aci un blog.Și eu m-am simțit ciudat să postez pentru prima dată ceva.Pentru că, nu aveam ce să postez și nu aveam nici insăpirație.
Am inceput cu incetul.O postare, maine 2-3-4 așa s-au inmulțit.
Gânedește-te la ceva original.Mereu vei avea de câștigat din originalitate.Cu asta, am dat blogul meu pe mess,, la rândul lor l-au dat și tot așa.Trebuie să aștepți un timp până se va face cunoscut.
Eu de exemplu scriu viașta de zi cu zi,cum a fost la școala? oracol,zodiac, poze, bff-urile mele.
și tot așa.
Sper că te-am ajutat.Baftă!

| iTami a răspuns:

Bravo pentru blog.
ca sa-l faci popular, da la mail cu bcc sau asa la mai multe persoane.cat de multi stii.pe toate site-urile pe care ai cont.
eu deja fac asa, da nu cu al meu, cu al tau.al tau chiar merita sa fie unu popular.

| DauRaspunsuriBunePeTPU a răspuns:

Da linkul de la blogul tau! Vreau sa-l vad!