Eu mananc doar cand mi-e foame si doar ce-mi place. Am slabit de la obez la ne-obez. In timp ce tipul care m-a sfatuit sa procedez astfel s-a ingrasat ca porcu'.
In rest sunt ca Donald Trump: mananc junk food si nu fac exercitii fizice. Si-ti pot spune ca cel mai nefast lucru in materie de nutritie este sa mananci mereu aceleasi lucruri. Mult mai nefast decat mancat junk food sau de la supermarket.
Din potriva! Ei vor sa fim cât mai obezi
Prostii. Important e sa faci miscare. Cit mai spre zona cardio. 10 km cu bicicleta zilnic fac minuni! Dar la modul serios, nu dormit pe ea. Azi am avut de exemplu de mers la cam 9 km distanta pe sens. Cam 18 in total. Durata - vreo 55 de minute total, daca era plat, faceam vreo 40.
El se refera la oamenii care nu fac sport deloc si nu au nici activitate fizica, care nu tin diete si totusi nu au pic de grasime pe ei.
Maninca putin, clar si logic. Stiu si eu un caz. Coca-Cola e sursa de energie, nu maninca practic deloc piine si fainoase, nici cu cartofii nu prea se omoara. Gratar-tocanita-mincarica de ceva cu carne.
Cheia e stilul de viata.
Fac miscare moderata zilnic, nu mananca toate porcariile si au masura.
Unii au un catabolism puternic, pot manca orice si oricand ca tot siabi sunt.
Nu este bine sa fii nici foarte slab. Ideal, normoponderal.
Unii sunt asa de la natura, pot sa manance orice, fara sa se ingrase...iar altii, sunt si foarte atenti la ceea ce mananca si fac si mult sport.
Salut!
Cu multa truda.
Am arderi rapide, fac miscare in fiecare zi, fac sala de 2 ori/saptamana, mananc regulat, rar junk food sau dulciuri.
mai scap ca vaca in lucerna, ca suntem oameni si avem pofte.AM mancat o shaorma dupa 2 ani.