| Predator30 a întrebat:

Cum sa scriu o scrisoare de motivatie pentru a fi primit intr-o tabara?

Un exemplu ca sa aveti idee cam ce doresc sa fac,eu m-am gandit asa, dar e prea putin:
Draga coordonatorule,

As dori sa particip la Tabara (ex:Rino) pentru ca imi plac drumetile...

Răspuns Câştigător
| Theodora292001 a răspuns:

Buna ziua,

Ma numesc x si am varsta de y ani. Cred ca tabara organizata de dvs. este... deoarece... Mi-as dori foarte mult sa particip la astfel de activitati alaturi de un colectiv minunat format din atatia elevi (copii / studenti) si profesori (sau altceva) dedicati.

(Mai spune-le despre tine, de ce vrei sa participi in tabara si cum o vezi tu...ca pe o oporunitate de a invata / a comunica / a-ti face noi prieteni...etc.).

Inca o data, doresc a va multumi pentru acordarea acestei sanse de a participa intr-o tabara de neuitat.

Cu stima,

NUMELE TAU

6 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

E prea putin si, pe langa asta, ar fi o idee foarte proasta sa incepi cu "draga coordonatorule,". Continuarea la fel, nu este buna. Totul trebuie sa sune mai formal. Uite aici cateva modele, alege unul care-ti place si adapteaza:

https://www.google.ro/? gws_rd=ssl#q=model+scrisoare+de+motivatie

| Predator30 explică (pentru Theodora292001):

Mersi mult Theodora, foarte bun raspunsul, m-ai ajutat sa-mi fac o viziune despre cum ar trebui sa arate aceasta scrisoare, O seara buna!

| justanotheruser99 a răspuns:

Către coordonatorul taberei X,

Va scriu pentru a aplica pentru unul dintre locurile din tabara X, deoarece sunt interesat(a) in... Si îmi plac următoarele domenii de activitate:...

Va mulțumesc anticipat pentru considerare!

Nume:
Semnatura:

| Predator30 explică (pentru AFR81):

Am inteles, mersi!

| Predator30 explică (pentru justanotheruser99):

Mersi,am sa iau in considerare ceea ce mi-ai scris.

| justanotheruser99 a răspuns:

Cu plăcere happy