Ghici.
Pai desi se numeste *auto*servire, si s-ar presupune ca te servesti, in cele mai multe cazuri nu e asa, ci doar ii arati angajatei ce sa-ti puna, si-ti pune direct, acolo, in fata ta, adica nu dai comanda si vine in juma de ora, ci pe loc. Tragi o tava dupa tine, de-a lungul recipientelor cu manacare, in ordine, si ceri. Ba chiar poti specifica si cantitatea, sa-i spui când sa se opreasca, deoarece totul se cantareste, nu e la portie fixa, in cele mai multe din cazuri.
Mai poate fi si cazul de bufet suedez, unde chiar te autoservesti, pur si simplu.
Te servesti singur cu ce vrei si apoi platesti la casa
insa nu imi dau seama cum de nu stii asta, nu ai intrat niciodata intr-un magazin de haine, supermarket, hypermarket, incaltaminte, sau la orice cantina de tip: "impinge tava"?
La impinge tava nu am fost pana acum si de aia am intrebat, sa nu ma fac de ras
E acelasi lucru ca la supermarket, au o solutie de standardizare a cantitatii si iti iei ce vrei si apoi platesti