| ShutUp01 a întrebat:

Daca ai paduchi poti scapa de acestia stand cu capul in apa? Se pot ineca?

16 răspunsuri:
| rebiik5214 a răspuns:

Nu. Poti folosi gaz sau sampon special pentru asta.

| florinflorescu a răspuns:

Nu incerca are un efect foarte rau, sa se baga in urechi sa se duc la subrat, sau zona genitala. oule vor ramane in par, deci vor reaprea. cea mai buna metoda e tunsul. daca vrei sa te tunzi atunci trebuie sa te dai cu gaz, zi de zi, care e toxic si nociv parului.

| Andersen2k18 a răspuns:

Trebuie sa te speli in cap cu un anumit sampon de paduchi, sau pudra ca sa scapi de ei.

| ChiuțăCristianNicolae a răspuns:

Du-te la farmacie boss, iti vor da un sampon si hop intr-o ora, dupa ce te spel cu el, GATA!

| Deleb a răspuns:

Du-te la farmacie, ia un sampon special anti-paduchi. Daca la scurt timp, nu dispar, incearca un pieptene electric. De asemenea, si spalarile cu otet ajuta si tunsul.

Bula
| Bula a răspuns:

De paduchi se poate scapa doar folosind solutii potrivite in mAI MULTE ETAPE.
Se da peste cap cu solutia, se leaga strans parul cu un prosop sa nu scape niciunul, iar peste 1-2 ore se ia jos prosopul si se piaptana parul cu piaotan DES.
Cand iese urmatoarea generatie din ouale depuse (10-12 zile), se repeta aplicarea solutiei, iar dupa a treia aplicare ai scapat definitiv (daca tratamentul s-a facut corect).
Ceea mai veche solutie este petrolul ("gazul") lampant, amestecat 1:1 cu apa, dar exista si alte solutii si prafuri, cum este Pedimor si altele (la farmacie iti pot oferi mai multe, precum si modul de utilizare).

| Lovely09 a răspuns:

Găsești la farmacie un șampon special pentru asa ceva. E vreo 50 de lei.

| MinAnaMaria12 a răspuns:

Nu nu se îneacă mor cu sampon pentru păduchi happy

| minrest a răspuns:

Poti scapa printr-o igiena elementara a parului si a corpului, nu stand cu capul in apa ca o gasca. Imediat ce incepi sa pastrezi acea igiena care iti lipseste, incepi si sa folosesti un sampon special, pe care il iei de la farmacie si care costa sub 30 de lei.

| ShutUp01 explică (pentru minrest):

Am acea igiena elementara si am pastrat-o intotdeauna, deci nu cred ca mi-a lipsit vreodata.Asa ca nu-ti fa griji in aceasta privinta. rolling on the floor

| minrest a răspuns (pentru ShutUp01):

Atunci ia sampon de la farmacie, e cam 27 de lei, dar cauta si de mediul din care ai luat paduchi sa scapi.

| ShutUp01 explică (pentru minrest):

Scoala.;-;

| minrest a răspuns (pentru ShutUp01):

Da ma, cred ca aveti ceva tigani in clasa, imi pare rau ca am implicat ca nu ai o igiena buna, eu asa stiam, ca daca esti curat nu faci.

| CuriousStuff a răspuns:

Nu, dar daca stai tu destul cu capul sub apa o sa scape ei de tine. happy
Pentru paduchi exista destule sampoane speciale si diferite solutii la farmacie, incearca cu curaj.

| cristi202 a răspuns:

Ei nu se ineaca. Tu, da.

Întrebări similare