| Marie308 a întrebat:

Daca ati patit sa aveti tevi infundate si nu se mai ducea apa ce pot sa fac in acest caz ce solutie sa folosesc
nu mai mi se duce apa ramane blocata in chiuveta

17 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista o groaza de solutii in comert pentru desfundat tevi.
prima data scoti apa din chiuveta cumva, pui solutii in scugere, urmezi instructiunile

| Recedaniel4 a răspuns:

Trebui sa chemi un instalator, trebui desfundata chiuveta si tava.

| Marie308 explică (pentru suntserios):

Am dat si nu se duce am sa mai caut solutii

| Marie308 explică (pentru Recedaniel4):

Pana chem pe cineva ce pot face o solutie

| gabicoo a răspuns:

Încearcă cu TubeoFlo granule - găsești la Carrefour. Țeava trebuie desfundată de un instalator.

| viodobrod a răspuns:

Salut! daca te ajuta stiu eu pe cineva in imprejururile Sibiului o sa las aici linkul
https://www.desfundarimedias.ro/

| Marie308 explică (pentru gabicoo):

Am folosit granule de la mister nimic?

| Recedaniel4 a răspuns (pentru Marie308):

Ai popa de defundatat chiuveta, trebui defacut sifonul, sau cu mina apesi iar dai drumu iar apesi pana se
duce apa

| gabicoo a răspuns (pentru Marie308):

Atunci cumpără un șarpe spiralat de la magazinul de instalatori și încearcă să-l desfunzi singură.

| Recedaniel4 a răspuns:

Dupa ce apa, daca apa trebui sarpe de canaliza, trebui omani unul cap altul sal invarte de sarpe, trebui conducta schimbata, conducta scurgere este buna f11

| Marie308 explică (pentru gabicoo):

Am sa cumpar
desi am un furtun de plastic schimbat anul trecut

| SuNaM a răspuns:

In perioada asta, daca stai la casa, fix azi am patit si nu stiam ce sa fac. Stii dc? din cauza ca ingheata apa pe instalatie.ce poti face e sa torni apa fiarta unde nu se duce ...si se topeste gheata si o sa functioneze..azi am aflat si eu ca se poate intampla asta, n-am stiut ))

| Marie308 explică (pentru SuNaM):

Stau la bloc am incercat apa fiarta nimic

| SuNaM a răspuns (pentru Marie308):

Pai poti sa iti feliciti vecinul care a infundat teava in cazul asta..maxim sa stai cu pompa.dar sigur a inghetat coloana principala, lucru care insemna ca nu ai ce face. Vecinii tai au acceeasi situatie? Daca da, e de la ei. Daca nu, e de la tine xD

Racordul flexibil sti cu ce se poate monta? e din ala de plastic pentru chiuveta baie
ceva clip pe net sau un site daca stii

| SuNaM a răspuns (pentru Marie308):

Https://www.dedeman.ro/......bile/c/365

Stiu ca se monteaza cu piulita pe care o strangi cu clestele ala papagal.

Cel vechi nu are nicio piuliță este ca un tub așa mai mare pe care a fost montat racordul de plastic flexibil la chiuveta din baie