| King2001 a întrebat:

Daca esti de acord cu evolutionismul, poti sa fii de acord si cu creationismul? adica ce sens are? trebuie sa fii cu una din ele, da, poti crede in evolutionism si sa crezi ca exista o divinitate care a creat universul dar ca si-a facut treaba si cu planetele!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Cea ce scrii acolo se numeste credinta pentru evolutie, pai nu exista asa ceva, in momentul cand studiezi teoria evolutiei o descoperi in mod rational prin dovezii si vezi cum se desfasoara ia /mecanisme de selectie naturala, daca viata s-a putut dezvolta de ce ar avea nevoie universul un creator? un creator aparut din nimic care a creat totul este mai putin probabil ca un univers care a aparut si s-a dezvoltat de la simplu spre complex, daca ai cunoaste ai afla atat de multe lucruri

18 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

De ce? Dumnezeu ne-a lasat sa evoluam. Ce contradictie este in asta? Cum zice o vorba veche: "Nici toate ale doctorului dar nici toate ale popii". Sunt multe nelamurite si in teoria evolutionista dar si in Biblie.

| King2001 explică (pentru Salontanul):

Pai se poate sa fi creat universul dar nu si viata pe planete ceea ce inseamna ca daca ne lasa sa evoluam, ne poate lasa asa si dupa ce murim adica sa nu ne mai dea nimic!

| so0unDy2002 a răspuns (pentru Salontanul):

Nu mai indocrina oamenii.

| King2001 explică (pentru so0unDy2002):

Corect!

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru so0unDy2002):

E o vorba veche: "Nu-i treaba magarului de unde bea oile apa". Adica nu te-am intrebat nimic. Si, invata sa scrii inainte de a-mi da lectii mie. Ce-i aia "indocrina"? Sau ai vrut sa scrii "Indochina"?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru King2001):

Nu cred. Zice ca ca Dumnezeu ar fi zis: „Creşteţi, înmulţiţi-vă, umpleţi pământul, şi supuneţi-l; şi... Isus spune: „Celui ce va birui, îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu de domnie". Dar daca ma lamuresti cum a aparut viata ma inchin tie. Atata doar vreau sa stiu de ce alte animale nu ajung sa scoata fraze logice?

| iamanonima a răspuns:

Exista un cineva, un ceva, undeva, care a creat totul, cel putin asta e părerea mea. Ce posibilitate ar fi ca, dintr-un nimic absolut, sa se fi creat singur omul? Cu toate organele care sunt perfect așezate incat sa lucreze fix așa cum trebuie? Și mai sunt atâtea alte lucruri care, daca nu ar fi cum sunt, viața nu ar putea exista. Dar, la urma urmei, omul nu este menit să afle sau sa fie sigur 100% de originea și finalul său. Așa că, începutul e doar o ceață din care noi, oamenii, nu putem desluși nimic. La fel și sfârșitul. Așadar, tot ceea ce putem face e sa. traim așa cum ne-a fost dat, fara sa ne punem atâtea întrebări. Asta daca vrem liniște, pentru că oricum nu vom afla răspunsul NICIODATĂ.

| RAY a răspuns (pentru iamanonima):

Da care e posibilitatea ca un creator sa fi aparut din absolut nimic si sa creeze totul din nimic? scrii acolo ca omul e o fiinta perfecta serios? atunci de ce pentru orice in parte exista bolii? corpul uman nu e o masinarie perfecta sunt animale mult mai perfecte ca omul, teoria evolutiei explica foarte bine cum fiecare animal s-a adaptat la mediul lui, asa ca nimic nu e perfect, a spune ca ceva e perfect e o minciuna, nimic nu e perfect, totul e imperfect in fapt

| iamanonima a răspuns (pentru RAY):

Dap, fiecare cu părerea lui. Dar mulțumește-te cu ceea ce ai.

| King2001 explică (pentru RAY):

Exact, dar oricum big bang-ul nu s-a creat nimic, uite parerea mea 1. in timp o sa mai evoluam si o sa ne dam seama 100% cum a fost si cu big bang 2. spatiul nu poate fii creat, nu are sens, la fel si energia si gravitatia, si toate astea au dus la big bang, foarte simplu! crezi ca nu am dreptate? dar personal te intreb ai vrea sa existe viata dupa moarte? fara stii ce e, doar imi zici da sau nu, necunoscand ce ar urma dupa!

La fel ca la orice "mașinărie", cum o numești tu, e normal sa apara anumite defecțiuni de-a lungul timpului. Și când am spus că e perfect, mă refeream ca la oamenii sănătoși, funcțiile sunt foarte bine determinate, adică fiecare organ are treaba sa, are o poziție bine determinată și fără vreunul dintre ele viața nu ar fi fost posibila. Eu cred că primii oameni au avut exact aceleași organe ca noi, cei din prezent, altfel nu ar fi trăit. Așadar, din prima lucrurile au fost așezate astfel, si in cazul ăsta nu r vorba de nicio evoluție. Acum, cum am mai spus, fiecare cu părerea sa.

Ce raspuns incredibil

Atunci de ce naiba omul e anatomic vorbind la fel ca un cimpanzeu, daca nu stii nu spune ca nu e evolutia, nu stii ce inseamna teoria evolutiei explica maseaua de minte plus multe alte organe inutile, omul nu e o masinarie perfecta

| RAY a răspuns (pentru King2001):

Parererile fara dovezii sunt nule

Ok, bine că le știi tu pe toate. Eu mi-am dat cu părerea.

| King2001 explică (pentru iamanonima):

Mai taci fa fira dreacu, ca Ray are dreptate

| iamanonima a răspuns (pentru King2001):

De ce mai pui întrebări, daca nu asculti părerile altora?!