Daca se pricepe poate sa vada ca mai este cineva conectat la routerul lui, dar nu poate vedea decat adresa MAC si eventual si numele tabletei. Te sfatuiesc sa nu o numesti "tableta lui Chrisz" sau ceva care sa sugereze ca e a ta. Nu poate sa afle a cui sau unde este tableta.
Hm, am inteles.De exemplu, daca intru pe mail/messenger, lui ii apare id'ul/contul meu? Si unde sa intru sa vad denumirea tabletei? Recunosc ca nu ma prea pricep, e prima zi de cand o am in posesie.
Poate vedea ca esti conectat dar nu ca esti tu.
poate afla ca esti tu daca se duce la militie sau intreaba din usa in usa a cui e adresa MAC pe care o vede el
Păi routerul lui are un cod sau un ip ceva de genu îl scrie în bara de sus a paginii de Google.Intră în router se conectează şi are acolo scris undeva...Îi apare ip-u şi numele tabletei.Atâta tot.
Nu poate vedea id-ul. Depinde de ce tableta ai. De obicei numele tabletei il pui tu cand conectezi tableta pentru prima oara la un computer. Cel putin asa e la Ipad. Cauta la settings sau ceva asemanator.
Deci pot intra linistit in continuare, ca nu are cum sa'mi vada contul si alte chestii de astea...Mersi de raspunsuri.