Daca se pricepe poate sa vada ca mai este cineva conectat la routerul lui, dar nu poate vedea decat adresa MAC si eventual si numele tabletei. Te sfatuiesc sa nu o numesti "tableta lui Chrisz" sau ceva care sa sugereze ca e a ta. Nu poate sa afle a cui sau unde este tableta.
Poate vedea ca esti conectat dar nu ca esti tu.
poate afla ca esti tu daca se duce la militie sau intreaba din usa in usa a cui e adresa MAC pe care o vede el
Păi routerul lui are un cod sau un ip ceva de genu îl scrie în bara de sus a paginii de Google.Intră în router se conectează şi are acolo scris undeva...Îi apare ip-u şi numele tabletei.Atâta tot.
Hm, am inteles.De exemplu, daca intru pe mail/messenger, lui ii apare id'ul/contul meu? Si unde sa intru sa vad denumirea tabletei? Recunosc ca nu ma prea pricep, e prima zi de cand o am in posesie.
Nu poate vedea id-ul. Depinde de ce tableta ai. De obicei numele tabletei il pui tu cand conectezi tableta pentru prima oara la un computer. Cel putin asa e la Ipad. Cauta la settings sau ceva asemanator.
Deci pot intra linistit in continuare, ca nu are cum sa'mi vada contul si alte chestii de astea...Mersi de raspunsuri.