Unor oameni ca Steve Jobs si Elon Musk le place munca. Restul muncesc de nevoie.
Pai da, doctore, daca-ti place good luck, e bine sa muncesti si 12 h pe zi daca adori ceea ce faci, dar daca nu iti place jobul x nu e mai bine sa lucrezi 8 h sau ma rog sunt si programe mai bune 12/36, 12/72, daca vrei bani mai multi e ok sa muncesti mai mult dar nu sa muncesti 12 h pe zi doar de dragul de a munci, ori castigi bani multi ori pa.
Pai pentru ca mai marii trebuie sa faca propaganda ca munca aduce fericirea, pai cine sa ii imbogateasca pe ei altfel?
Nici macar nu muncesti pentru tine, ala ia grosul din profit desi si tu ai contribuit destul la productia produsului aducator de profit.
E ok ca daca faci ce-ti place e okey, insa munca inseamna sa faci acel ceva si cand nu mai ai chef, iar atunci te irita, enerveaza, abia astepti sa scapi. De aia medicii la tinerete is mai umani, si in timp se dezumanizeaza, se satura de munca aia pana la urma, sa faca la comanda aia si cand vor si cand nu vor.
Aduce fericirea o activitate care-ti placa si o faci cand vrei si simti ca vrei sa o faci.
De aia majoritatea care castiga mult la loto, isi cam dau demisia, ca sa aiba timp liber sa faca ce vor ei.
Asa cum era si inainte, in biblie (biblie tot de ei facuta, dar pentru aia de rand doar) zice sa nu omori, dar biserica catolica si altii ardeau pe rug oamenii care gandeau cum nu doreau ei.
Si faceau razboaie de cucerire si omorau gramada.
Pai Steve si elon au o munca care le place si o fac poate si cand sunt ei in forma, nu au norma.
Pe cand restul muncesc cum zici de nevoie, si majoritatea nu prea au placere pentru ce fac.
Chiar e o vorba la nemti, ca duminica ai o galusca in gat cand stii ca luni te duci la munca, deci e generalizata treaba pentru majoritatea.
Dar si cand iti place ceva, cand faci la comanda si cand nu vrei sa faci, deja te enerveaza.
Acesta este. Dacă. Dacă munca aduce fericirea, atunci întrebarea are sens, am la ce răspunde. Ai început bine, ai început cu dacă. Așa că am răspuns.
Da,corect, deci cei ce fadc propaganda ca munca e buna, o fac ca sa scoata banii de pe tine? asa m-am gandit si eu.
Pai si mai stii oameni importanti care si-au dat demisia? ca sa aiba timp liber? si 2. Stalin sau cine a zis ca ar fi ok 6 ore de munca restul munca cu tine insuti si restul timp liber?
Din moment ce boierii si multi altii de bani gata nu se mai duc la job, de ce se zice ca jobul aduce fericirea?
Nu il mai intreba pe sadrian, ca el se pare ca nu prea se implica in subiect.
Am zis ca multi care castiga la loto multi bani, nu se mai duc la munca, nu stiu care a castigat, nu e vb de oameni important care deja erau asa.
Pai da, Stalin zicea ca omu trebuie sa lucre 6 ore pe zi, tocmai ca sa aiba mai mult timp liber. Pai nu a zis neaparat culturalizare obligatorie, a zis pentru cine vrea si asta.
Pentru că nu este așa. Fericirea nu o poți căra cu roaba. Ceea ce nu se poate căra cu roaba, nu poate fi adus de job.