| Maria1927 a întrebat:

Daca plec la liceu si vreau sa-mi fac rost de banii mei proprii, unde pot sa ma angajez?

9 răspunsuri:
| Alexafrumusik a răspuns:

Te poti angaja ca babysitter sau ca vanzatoare intr-un mic magazin.Tu decizi daca vrei sa muncesti si daca da unde. Daca ai fratiori mai mici la varsta decat tine tocmai bine inseamna ca te pricepi sa sta cu ei si poti lucra ca un babysitter dar ai ai grija ca parintii acelui/acelora copil/copii te vot testa asa ca pregateste-te sau documenteaza-te cum sa-i schimbi scutecele despre ce jocuri ii plac etc. Sper ca ti-am putut fi de ajutor.

| Supps a răspuns:

Mda, si ai 4 link-uri pe zi, faci 1-2 centi, si cnu poti scoate banii decat pe la 10 dolari asa ca nu se merita.

Răspuns utilizator avertizat
| April27 a răspuns:

Pai in primul rand cauti site-uri sa gasesti jobu cum ar fi asta: www.bestjobs.ro si cauti acolo si gasesti... si eu am acelasi plan pe viitor! Bafta!:-*

| Supps a răspuns (pentru justallky):

Nu incerca sa-mi dai mie lectii despre PTC, PPD, PPV etc, de mult timp eu lucrez part-time pe net sa mai scot un ban. Am inceput la fel ca tine cu PTC, iar acum scot bani din PPD, si nu $2 odata la 3-4 luni, minim 100-200 de dolari pe luna. Ca sa faci bani din asa ceva trebuie sa ai continut de nota 10 si sa-i faci adverising cum trebuie, ca sa castigi bani pe net intai trebuie sa investesti. Pana nu m-am apucat si am invatat cateva limbaje de programare si sa creez tooluri pentru care lumea ar completa un survey nu am reusit sa scot mai mult de cativa centi din advertising pe siteul meu (si astia pe la inceputul experientelor mele cu C++/CLI). Asa ca te sfatuiesc sa te lasi de PTC ca nu o sa scoti niciodata banii care sa merite timpul pierdut cu clickurile, crede-ma, stiu ce vorbesc.

Răspuns utilizator avertizat
| v9 a răspuns:

Buna ! Eu sunt lider Oriflame,inscriu persoane interesate sa devina clienti directi (reprezentanti) Oriflame. Add oriflame_vs si te voi inscrie si pe tine in echipa mea cu mare placere,iti voi explica ce inseamna sa fi client direct si ce beneficii ai in urma acestui lucru. Mai mult,daca te vei inscrie in aceasta perioada vei beneficia de programul de bun venit pentru noii inscrisi.
Te astept cu mare placere !

| Maria1927 explică (pentru v9):

Dar chiar doresc de unde sunteti?

| v9 a răspuns:

Da-mi add si vorbim. Bucuresti insa inscrierile le pot face in toata tara.