Salut
Daca vrei sa devii un "designer" in Photoshop, trebuie sa creezi tot logo, adică să îl desenezi de la 0 cum îți cere cumpărătorul respectiv, cum vrea el, deci pozele nu vor avea copyright. Tu îi faci un logo de la 0 cum vrea el, asta înseamnă să te pricepi bine in Photoshop, nu sa iei elemente de pe Google și să le îmbini. Spre exemplu, vreau un munte nemaivazut, tu cu pensula sau ceva desenzi un munte cum vrei tu in așa mod sa fie cat mai unic, apoi să zicem că vrea o lumina pe munte și o parte neagra, faci și asta, apoi vrea un text mai interesant, pui text interesant. Mult succes.
See you
Pozele le cumperi, pe bani, daca nu vrei sa incalci legea copyrightului, mai ales daca vrei bani pe lucrarile pe care le faci unui client.
Daca vrei sa fii profesionist, faci tu singur acele fotografii. Nu le copii de la altii.
Momentan nici nu intelegi ce e ala logo, din ce vad din intrebarea ta...
Mda nu am gândit întrebarea prea bine. Nu știu de ce am zis logo mi s-a părut un exemplu bun atunci dar nu prea e. Ziceam in general de unde sa iau poze care sa pot sa le folosesc și sa nu am probleme cu ele. Am dat de cineva pe Instagram care editeaza și face efecte misto și după pune link de unde poți sa cumperi poza dacă o vrei. Și dacă sa zicem ca as încerca și eu sa vand o poza sa nu am probleme eu sau cel care o cumpara.
Cum s-a mai zis aici, cel mai sanatos e sa iei sa iti faci singur pozele. Nu ai nevoie de DSLR de zeci de mii de epuroi. Uite, poza facuta cu telefon de ~1000 RON: https://500px.com/photo/249846161/Winter-in-March-by-Codru%C8%9B-Nistor/