| tril a întrebat:

De cate ori PC-ul imi merge mai greu, fac scanari si cu alte programe decat cel existent. Azi, am gasit Avast-ul infectat!
Vreau sa-mi instalez altceva, dar in varianta completa (nu free). Nu vreau sa platesc de pe cardul meu. Ce alte variante sunt? Nu ma puneti sa deschid cont de paypal ca nu ma pricep (am incercat).

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Avast, Avira, dar si Kasperski si Bitdefender am gasit infectate, dar AVG Free inca niciodata...
Scanari ocazionale, la nevoie, se pot face si cu Eset Online, de folosinta unica. Este util daca trebuie sa salvam situatia si n-avem antivirus instalat.

10 răspunsuri:
| NicaAlex1983 a răspuns:

Bitdefender este unul dintre cele mai bune antivirusuri si e free

| BostanDaniel1974 a răspuns:

"C:\Program Files\Norton Security\Engine\22.11.0.41\uistub.exe" /win8

| Iunix a răspuns:

Am folosit Avast timp de 1 an şi ceva. E o prostie colosală, ăştia de la Avast fac prostii după prostii. De multe ori m-an trezit cu viruşi în pc deşii Avastu zicea că i-a blocat. Mai mult, sunt nişte cretini. An intrat pe site-ul lor oficial şi am vrut să descarc Avast varianta free, carr şi aia era tot în trial de 30 de zile chiar dacă zicea free! Era in trial ca şi celelalte versiuni. Ok, an dat să-l descarc şi m-a redirecționat pe alt site, un site infect de descărcări unde găseşti programe piratate... da, acolo îşi țineau ei programul. Bineînțeles că era plin de viruşi.
Altceva şi mai frumos, de multe ori scuturile web, pc, etc. erau pe 0, adică el îni arăta că suntprotejat, dar în realitate... Pe vremea aia Bitdefender îngreuna foarte mult sistemul, acum merge mult mai bine.
În concluzie foloseşte Bitdefender total security. E mai irftin decât celelalte programe antivirus. Costă 150 - 200 de lei, nu 300 de dolari ca avastu.

Legat de întrebarea ta.

Metodele de plată le găseşti pe site-ul oficial al producătorului.

Nu te pricepi să-ți creezi un cont de paypal? Nu şti să citeşti? Ai 50 de ani şi nu ai folosit internetul / pc-ul / cardul de credit în viața ta?

Şi când te gândeşti că cei de la paypal se chinuie să creeze o interfață simplă, uşor de înțeles, cu mesaje explicative şi tot mai sunt oaneni care nu se pricep...

| Cannibal a răspuns:

Si eu am folosit Avast și mi-am găsit o grămada de viruși în pc.
http://download.cnet.com/Panda-Free-Antivirus/3000-2239_4-10914099.html
Încearcă panda antivirus, chiar își face treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe sharewareonsale, poate ai noroc sa gasesti din nou licenta de Bitdefender gratuita pentru un anume interval (ultima oara am prins cu 3 luni). De asemenea mai dau la un anume interval si McAffee si Kaspersky tot gratuit in varianta completa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Iunix):

Eu din cauza ca la liceu era pus Avast a trebuit sa imi dezinfectez acasa stick-ul cu proiecte din cauza 'virusului' newfolder.exe (o gluma ce nu se poate numi virus, nedetectata de avast ala cu bani).

| tril explică (pentru anonim_4396):

Mi-ar surade de la Kaspersky. Multumesc.

| tril explică (pentru Iunix):

Stim ca Bitdefender consuma multe resurse. Dar daca soui ca a fost imbunatatit, poate il incerc. Multumesc.
Legat de... cu regret, nu mai am 50 de ai, ci mult mai mult. Asta e, nu ma pricep!

| tril explică (pentru NicaAlex1983):

Dar consuma multe resurse, nu-i asa?

| tril explică (pentru Bula):

Dr Web CureIt, la fel de folosinta limitata (2-3 zile) nu m-a dezamagit niciodata. Dar, este doar pentru devirusare, nu e antivirus care sa protejeze in timp real.
Am incredere in raspunsul tau si voi incerca AVG. Multumesc mult.