Stai liniștit, pentru tine e ca și cum nu ai fi fumat niciodată.
Eu am făcut o radiografie când aveam vreo 5 ani de fumat un pachet pe zi și nu m-a crezut medicul că sunt fumător.
Acum cu filtrele astea noi, plămânii rămân curați mai multă vreme.
Pai plamanii ti se innegresc indiferent cat ai fuma pentru ca alveolele pulmonare sunt ca niste bureti care absorb fumul[conteaza si cat de mult fumezi, si tipul tigarilor etc]. consecinta cea mai mare este cancerul, si nu il faci la plamani ci la gat[si poate fi de mai multe feluri] iar pana sa descoperi ca ai cancer deja este intr-o faza iremediabila [+ca apar si dureri in piept etc]. daca faci sport la greu si aparatul tau respirator este foarte solicitat negreala de pe plamani dispare.stiu ca probabil ai inceput sa fumezi din cauza mediului, sau a problemelor, sau a plictiselii, sau pentru ca ai prins gustul dar ti-as recomanda sa nu o mai faci pentru ca nu e de joaca cu tigarile
3 pachete in 5 luni nu inseamna ca esti fumator. Eu si orice alt fumator am fumat 3 pachete azi si ieri...
3 pachete in 5 luni e slab frate. taicameo fumeaza de 30 de ani si de curand si-a facut radiografie la plamani si sunt aproape negrii..ma mir cum mai traieste si respira.dar nu ai ce sa-i zici sa se lase de fumat. nu mai fuma deloc. dale dracu sunt bani aruncati pe fereastra + sanatate terminata
Nu ti se inegresc numai daca fumezi cativa ani (2, 3 - 4), asta depinde de organismul fiecarui om, dar oricum nu ii prea bine sa fumezi ca iti afecteaza si alte organe.
Multi oameni au trait fumand iar tie nu o sa ti se intample nimic daca nu estu inca dependente de ele. sfatul meu e sa te lasi de ele si sa te bucuri de VIAȚĂ
IustinMic întreabă: