| Cretzu_Dragosh_1997 a întrebat:

De ce cand dau click pe ceva din pc imi apare cu ce vreau sa-l deschid..eu am sters ceva din regedit... am avut probleme cu un keylogger! dau funda.

5 răspunsuri:
| Cretzu_Dragosh_1997 explică:

Si ce trebuie sa fac!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica se deschide in open white? E virus puternic. Sau poate ca ai sters tu ce spuneai
pentru a adauga ce ai sters, e un program advanced systemcare dar trebuie licenta. Acel rpogram iti repara windows-ul si adauga ce ai sters. Sau: bagi cd-ul de la windows in unitate si dai la repair. Daca nici asa nu merge, reinstaleaza windows-ul, ca e mai simplu.

| Cretzu_Dragosh_1997 explică (pentru anonim_4396):

De unde CD de windows =]]], m-am trezit cu keyogger. mi-am dat seama pentru ca mi' s-a aprins camera web. si am cautat pe net. si am vazut o prescurtare in process si l-am oprit big grin dar mai spunea sa intru in regedit si sa dau cautare si sa caut keylogger. si dupa ce am sters eu ceva, vad ca mai scrie acolo: Aveti grija ce stergeti pentru ca poate schimba manifestarea windowsului eri am facut asta si azi cand am deschis pc-ul mergea fara nici o problema iar acum e 6:20 si iar face asa... am incercat sa dau un restart si nu merge!

| Cretzu_Dragosh_1997 explică (pentru Cretzu_Dragosh_1997):

Cand m-am prins ca am keylogger si dupa ce am oprit procesul mi-am luat SUPERAntiSpyware Professional si am dat o scanare completa pentru ca (,)keyloggerul infecteza din ce in ce mai multe fisiere. si mi-a gasit 160 si ceva... l-eam sters si de atunci imi face asa. am zis ca ziua urmatoare cand am deschis pcu' imi mergea. inainte sa am iar probleme am mai dar o scanare si iar mi-a gasit virusi si i-am sters si imediat dupa asta am avut iar probleme. CE SA FAC?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cretzu_Dragosh_1997):

Super ala, e bun de scanat, mai sterge ceva dar tot ramane.Ca sa poti sterge tot,trebuie sa scanezi de mai multe ori cu el. Ce sa zic,trebiuie sa reinstalezi windows-ul, cauta pe la rude, amici, colegi, etc.Nu ai ce face. E dificil sa aduci inapoi ce ai sters, manual si e si din cauza unor virusi care se ascund. Asa ca la reinstakare stergi partita c si instalezi win acolo, curat.