| TeleaMatei a întrebat:

De ce copii nu sunt liberi?

[Nu știu dacă am pus la categoria corecta]

13 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

In ce sens nu sunt liberi?

| johnnny123 a răspuns:

În ce sens nu sunt liberi? Liberi să ce? Ești în stare să te descurci pe cont propriu?

Nu de alta, dar acum o săptămână căutai niște pastile care să te facă geniu.

| TeleaMatei explică (pentru johnnny123):

Nu ma refer la un sens anume, și mă refer sa fie liberi de tot adică să se descurce ei singuri

| TeleaMatei explică (pentru mODIN):

Nu ma refer la un sens anume, și mă refer sa fie liberi de tot adică să se descurce ei singuri.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru TeleaMatei):

La 11 ani e cam greu sa iti faci rata la casa

| johnnny123 a răspuns (pentru TeleaMatei):

Poate pentru că nu sunt capabili să se descurce singuri?

Tu te poți descurca singur?

| TeleaMatei explică (pentru johnnny123):

Eu ma pot descurca singur. Pot sa fac mâncare sa curăț toată casa și să mă duc unde vreau

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu nu citesti pe aici ce fac copiii liberi?
Fac copii si isi rateaza viitorul.
Sau nu se spala pe dinti, nu termina scoala si ajung adulti complexati, fara sanse sa-si gaseasca vreo iubita.

| johnnny123 a răspuns (pentru TeleaMatei):

Poți să faci mâncare și să cureți casa? Asta-i foarte bine. Întrebarea este: Cine a plătit alimentele și casa aia? Te pomenești că tot tu?

| mODIN a răspuns (pentru TeleaMatei):

Nu inteleg la ce te referi. Ce libertati ai vrea sa aiba copiii?

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca sunt incapabili sa gandeasca la anisorii aceia, dar sunt strict supravegheati de parinti pana la 18 ani, dar decid i locul copiilor, pana acestia devin majori si liberi sa decida singuri.

| ioana748 a răspuns:

Un copil uneori crede ca poate zbura de la etajul 2 cu umbrela pe post de parașuta.
Din păcate nu va face altceva decat sa cada in gol si sa moara.

| LisaJulie a răspuns:

Dar sunt mai liberi acum ca in trecut, aproape ca nu li se mai cere nimic, in trecut parintii nu ii iertau asa usor pentru boacane sau scandaluri in public, nici pentru injuraturi sau ca ii barfeau pe altii si pentru ca erau nerespectuosi cu persoanele in varsta, aveau datoria sa isi faca curat in camera, erau incurajati sa isi ia slujbe de vara, nu li se dadeau bani de buzunar pentru orice, acum sunt tratati ca niste printi si de asta ajung aroganti si cred ca li se cuvine totul