~De ce daca vad o poza mai creepy...stau cu imaginile alea sau cu cei care au murit in cap foarte mult timp~
ei, așa ești tu mai finuță, mai mimoză...
Buna.Ai luat in calcul sa mergi la psiholog? Cam da, ai o problema din moment ce tot cauti imagini care te socheaza, desi pare ca intelegi efectul psihologic negativ pe care il au asupra ta. Poate ca traume e mult spus, ramane de vazut.E adevarat ca toti copiii mor de curiozitate si internetul nu e o sursa controlabila, sigura.Recunosc ca si eu ma speriam urmarind filme horror rated 12 sau 15 ani, cand aveam clar mai putin de atat. Am inteles ulterior ca nu degeaba exista aceste categorii de varsta si am asteptat sa mai cresc.In prezent nu ma mai socheaza prea multe, ba chiar rad la filme horror. Dar daca pe tine inca te impresioneaza in mod negativ si tu exact aceste senzatii le cauti, chiar daca ai mai crescut, nu cred ca e ok deloc.
Am vorbit cu o doamna psiholog si a spus ca de saptamana viitoare voi merge. Am intrebat dinainte pe TPU ca sa ma obisnuiesc cat de cat si sa nu imi fie greu acolo ca sa nu ma mai duc.
Bine de auzit.Asa e cel mai sanatos.
Se numeste compasiune, si e o binecuvantare sa o ai. Dar daca nu e inteleasa si acceptata corect de mintea ta, poate fi si un blestem pentru tine (drept urmare si ceea ce simti tu cand cauti chestii teribile).
Scoate routerul din priza si dezactiveaza datele mobile la tel pana mai cresti.
anonim_4396 întreabă:
roby223 întreabă:
Catalin979 întreabă: