anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce e viata asa urata?

11 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Viata are si bune si rele, noi trebuie sa ne multumim cu ce avem daca vrem sa fim cat de cat fericiti.

| AvalohAlyn a răspuns:

Viata e frumoasa daca ti-o faci tu frumoasa.Nu trebuie sa uram viata pe care ne-a dat-o Dumnezeu sa traim.Stiu multi oameni care desi au trecut prin multe greutati afirma ca viata e frumoasa.Sunt multe lucruri pe care poti sa le faci in aceasta viata cum ar fi informarea, relaxarea, afirmarea, comunicarea.

| Razvan a răspuns:

Ploua, nu? Si n-ai umbrela, nu? Incearca sa gasesti umbrela si fa din asta un scop al existentei talehappy

| LittleandLiars a răspuns:

Dar este asa frumoasa Doamne cat imi place sa traiesc :X:X:X:X:X

| DeeDee28 a răspuns:

Nu e urata insa in anumite momente credem asta... daca acum e uarata, vor veni si vremuri mai bune. Incearca sa treci peste probleme cu capul sus, sa te gandesti la lucruri frumoase si.sa zambestihappy
vei vedea ca viata va fi mai frumoasa >big grin

| SeNyS a răspuns:

Avem si noi momente cand e urata si cand este frumoasa...cand sun neajunsuri, stres s. a... e ft urata, dar trecem peste cu capul sus!

| BeT a răspuns:

Incearca si priveste necazurile ca pe niste lucruri foarte bune si sa vezi ce frumoasa va fi VIATA.

| DianaXoXo a răspuns:

Nu tot timpul ii asa
cand ai prieteni ii chiar frumoasalove struck

| coosmin24 a răspuns:

Folosesti un termen prea crud despre viata.Trebuia sa spui si tu de ce este viata asa grea cu probleme? Dumnezeu ne-a dat viata sa ne bucuram de ea sa ne distram cat mai bine si frumos.Depinde cum o vezi. Uni o vad frumoasa deoarece se scalda in bani, iar alti o vad urata pentru ca au necazuri, neajunsuri. Tu poti sa-ti faci viata si urata si frumoasa. Mie imi place viata nu este urata, sunt fericit ca o traiesc si am trait-o dar cu mici regrete.

| Яùxsi a răspuns:

Asta ma intreb si eu mereu straight face dar... viata nu e nici buna nici rea. Ea este exact asa cum ne-o facem...

| betty08 a răspuns:

Viata nu-i uratatongueTrebuie sa stii cum sa ti-o traiestitongue...

Întrebări similare