a, deci a iesit din garantie, daca ai asteptat 4 ani! esti tare daca ai suportat atata!
Eu cred ca sursa e problema, mergi cu el la un service de calculatoare nu te costa mult! dar tu in 4 ani nu ai avut curiozitatea sa identifici locul in care se aude acel zgomot? In caz ca nu stii ce e sursa, e cutia aia din spate sus, in care intra cablul pe care il bagi in priza. Schimb-o! nu e scumpa!
Stai cuminte, nu te omora asa fac toate unitatile si nu cred ca este nici o problema.
Nu mai vorbiti degeaba. Daca unitatea scoate un sunet ciudat inseamna ca e o problema, iar problema e praful. Nu l-ai curatat niciodata asta inseamna ca depunerile de praf sunt foarte mari. curata cooler-ul (ventilatorul) procesorului si al sursei si o sa scapi de sunetul ciudat.
Incearca sa schimbi sursa si mie imi facea probleme si chiar se stingea brusc uneori.
Bai jigodie, mars in pl mea cu pocnitoarea ta de calculator. Du-te dracu ca la cat esti de handicapat esti nici carpa nu stii sa o folosesti cum trebuie.
Am 6GB DDR3 1333, Athlon II X3 450 (adica trei nuclee) de 3. 2ghz si placa video e ATI HD7770 1GB GDDR5. O sa-ti vinzi si chilotii sa faci rost de o configuratie ca a mea fraiere. In poza nu-s eu. Spre deosebire de mine si mai ales de tine, tipul din poza este o legenda, cineva adica ce nu vei fi tu niciodata asa ca vorbeste cu respect
Praful e singura problema iti zic eu ca si mi-e imi facea la fel si dupa ce l-am curatat nu am mai avut probleme cu el