| sopranaCadaverica a întrebat:

De ce mi s-a sters din senin intrebarea legata de filmul,,Nu ma atinge-ma" premiat la Berlin? Am formulat-o obiectiv, corect dpdv gramatical si totusi administratorii nu au fost multumiti. Pot sti si eu, ca membru al comunitatii, de ce se intampla acest lucru fara sa fiu anuntata, fara a primi nici o explicatie?
Intrebarea suna asa:,, Unde se poate viziona online filmul,, Nu ma atinge-ma", cel premiat in cadrul Festivalului de film de la Berlin?
Voi l-ati vazut? Ce parere aveti?"

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dăi in judecatălaughing au incalcat drepturile omului. Ăștia cu filmul lor de că.at

| BuLaNNNeL a răspuns:

Si totusi de ce întrebi? Am vazut ca nu accepti păreri contradictorii, sari imediat la gâtul oamenilor care-ti lasa astfel de raspunsuri.

| sopranaCadaverica explică (pentru BuLaNNNeL):

1. Care parere contradictorie? Foarte putini au avut pareri din cati au raspuns. Restul au fost raspunsuri IRELEVANTE, oamenii nu citesc intrebarile.
2. Intreb pentru ca nu e corect sa se stearga o intrebare absolut normala ce priveste realitatea culturala din prezent. E vreo dictatura totalitarista pe TPU si nu stiam? big grin Apropo, inainte sau dupa stergerea intrebarii, prostul de user are si el dreptul sa stie motivul real pentru care i s-a sters intrebarea.

| mihai69 a răspuns:

Pentru că nu ai voie să ceri informații despre locuri unde poți vedea filme piratate.

| sopranaCadaverica explică (pentru mihai69):

Nu am mentionat nimic de film piratat.

| mihai69 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Și știi tu cumva un cinematograf online unde plătești ca să vezi filmele? Sau care are dreptul să le difuzeze?
În afară de site-uri gen Amazon care vând conținut media, nimic din ce apare online NU e legal.

Majoritatea site-urilor sunt platite sa traduca/incarce filme in mod legal, sunt afaceri. Daca tu te-ai dus exclusive cu gandul la piratare...

Că sunt afaceri, sunt convins. Dar te rog eu frumos, vino cu o singură dovadă de la un astfel de sai.t din care să rezulte că deține dreptul LEGAL să difuzeze acele filme online.

Poate ai dreptate. Dar atunci cum de exista categoria,, Filme&Seriale'' pe TPU? Unde majoritatea intrebarilor arata exact ca a mea si totusi nu au fost sterse, evident, intrucat exista categoria.

Categoria este pentru a vorbi despre filme, nu despre unde se găsesc ele fără bani. Adică fie îl vezi și îi faci o cronică, fie spui ceva despre regie sau imagine, efecte speciale... chestii d-astea. De ce nu vor fi șters alte întrebări asemănătoare? Cine știe?!? Oricum, moderarea pe acest sai.t este foarte subiectivă. Și total aleatorie.