Poate creste temperatura la CPU peste limita, se incinge si atunci se restarteaza, asta daca nu cumva te trimite in pagina albastra! Verifica temperatura cu Core Temp: http://www.alcpu.com/CoreTemp/ si daca creste peste 85/90 de grade, incearca sa aspiri praful si scamele cu un aspirator. Este posibil ca elementi coolerului sa fie incarcati de praf iar ventilatorul nu poate răci bine procesorul!
Gata am rezolvat am avut un visurs numit WORM ce afecteaza netu si de asta cand luam programe de pe net se restarta i-am dat un scan cu AVG si gata virusu l-am avut pe un stick si am uitat sal formatez oricum mersi de raspuns. si de aspirat tot la 2 saptamani il aspir il desfac bucati laptopu si il asamblez la loc si ii ca nou
Mie mi-se restarta pc-ul intruna, desi am reinstalat xp, seven, wista etc...tot degeaba...la mine problema era acel lichid de pe procesor,numai aveam deloc lichid,sau crema cum ii mai spune,poate si la tine e la fel,daca al ai de mult sau al folosesti des,incearca la un serivice ei stiu mai bine, e parerea mea, bafta
EllaQuere întreabă: