.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a întrebat:

De ce s-a schimbat site-ul asa mult de azi dimineata si pana acum? s-a schimbat pana si punctajul... mi se pare ca a inceput sa devina un site greoi...sad

Răspuns Câştigător
| catalinten a răspuns:

Salutare, everybody.
Dap, ieri si astazi am urcat foarte multe schimbari. Cum a spus si Raluca, ele sunt rodul observatiilor voastre in primul rand. Si pentru aceasta va multumim din suflet.

Practic schimbarile vor fi resimtite in cam toate zonele site-ului. Raluca va pune pe blog o lista cu schimbarile efectuate.
Iar in perioada urmatoare mai vom face ceva modificari pentru a avea o comunitate cat mai utila celor care pun raspunsuri.

Faza cu punctajele vine asa: vrem la un moment-dat sa facem si mici concursuri care sa ii recompenseze pe cei activi. Desi credem ca oamenii ajuta in primul si in primul rand din altruism sincer. Pentru ca aceste concursuri sa nu degenereze trebuie sa avem un sistem de punctaj cat mai putin fraudabil. Si din cauza aceasta am facut o serie de modificari.

Eu si Raluca suntem aici sa raspundem la toate intrebarile. Multumim mult pentru tot ce faceti pe TPU.

Feedbackul vostru este foarte important pentru noi.
Iar gandul ca atat de multi oameni doresc sa ajute alti semeni ma face sa cred ca Romania nu este chiar o cauza pierduta.

42 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am observat si eu schimbarea, in plus azi mi s-a blocat intrarea in site, probabil cand se adauga campul de sus. Mai nasol e ca, desi pot adauga raspunsuri, nu pot pune intrebari. Am vrut si eu sa pun intrebarea cu punctajul si... n-am reusit sa postez. Sper ca maine sa fie mai bine. Despre design spun si eu ca unul foarte atractiv si vizibil., mai ales ca eu am probleme cu vazul.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am observat ca cei care n-au mai putut sa se voteze au trecut la represalii si i-au cadorisit pe fruntasi cu... clasificarea de retardati sau nefolositori. Ca sa nu se zica ca romanii nu sunt inventivi... Totusi credeam ca suntem o comunitate mai presus de nimicuri ca asta. Conteaza sa poti ajuta pe cineva, sa te simti util. Este un bonus... punctajul acordat.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Da, in mare ai dreptate dar la mine s-a schimbat si punctajul din mii a ajuns zeci de mii... dar oricum nu punctajul conteaza. Ceea ce conteaza este ca oamenii sa-si gaseasca raspunsul la intrebari. oricum la mine TPU.ro mereu s-au incarcat paginile TPU.ro mai greu...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Pai da s-a schimbat dar nu ne-a anuntat nimeni ce este cu aceste schimbari, in special cu schimbarea punctajului.nu de alta, dar sa stim si noi...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Nu cred mai zazu1972 pentru eu aveam vreo 5800 de puncte si acum imi apare ca am 59600...cat de multi sa viziteze site-ul? cred ca s-a mai adaugat un ''0'' la punctaj...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Da ai dreptate, termenul de ''retardat''este prea dur pentru niste oameni care doresc sa ajute! am observat ca nu ne mai putem vota singuri, si este o idee foarte bune, deoarece multi utilizatori isi votau propriile raspunsuri.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Da, si eu sunt curios.multi au urcat in clasament deoarece s-au votat singuri...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Am vazut 2-neolositor si 2-retardat si la mine si la tine si la clau2toma...deci avem dusmani ascunsi pe site.laughingrolling on the floorde aia nu mai ploua afara ca ne voteaza ei raspunsurile ca fiind retardate sau nefolositoare!tongue

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Imi place atitudinea ta si sunt de acord cu cei spui.lasa-i sa faca ce cred.eu consider ca ajut oamenii cu niste raspunsuri bune dar am inceput sa nu mai suport intrebarile puse aiurea si de aceea raspund asa mai piperat.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Am observat mai tundenana, cred ca e asasin platit!laughingrolling on the floormai ''ciumpalacule''(vorba lui Mircea Badea)nu ai ce face la ora asta? lasa-ne in durerea noastra... uitate la un film si scuteste-ne.stim ca esti prost dar nu ne mai si demonstralaughingrolling on the floor

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Rroxi43 ai grija ca pe aici circula un ''asasin'' care voteaza raspunsurile voastre ca fiind ''retardate''sau ''nefolositoare''. vreau sa-i anunt pe toti ''concetatenii'' care au raspuns la intrebarea mea ca eu nu am votat niciun raspuns cu niciun calificativ! poate se va deconspira ciumpalacul care a facut-o...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Da rroxi43, dar unii vor sa fie fruntasi prin astfel se scheme mizerabile.noi,fruntasii ne-am chinuit luni bune sa ajungem unde suntem astazi iar ei vor sa ne desconsidere in fata celorlalti utilizatori.

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

@raluca TPU.ro-la mine mereu paginila s-au incarcat greu, dar acum se incarca si mai greu...

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

''paginile''****

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Dap=da big grin(limbaj messengerian)

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Imi pare bine sa aud asta aliosa6.ma bucur ca mai exista si utilizatori corecti! eu recunosc ca LA INCEPUTURILE TPU.ro imi mai votam si singur raspunsurile...am primit mesaj de la cei de la TPU.ro si au zis ca problema celor care abuzeaza in a vota raspunsurile ca fiind ''retardate''se va rezolva cat mai repede Multumesc echipei TPU.ro. mihai

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Sa ma voteze...sunt in frunte in urma raspunsurilor pe care le-am dat, si oricum nu este o lupta fair-play asa ca nici nu ma intereseaza.am inceput de la 0...si am reusit o data, a2a oara nu o sa fie o problema.Multumesc pentru sfat clau2toma, si iti doresc o zi cat mai saraca in ''retardate''!big grin

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Carla, eu nu raspund pentru puncte. dar eu imi ofer ajutorul cu un raspuns bun si altii il catalogheaza ''retardat''doar din simpla rautate! cei de la TPU.ro mi-au spus ca se va rezolva aceasta problemabig grin

.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. explică:

Te uiti in casutele acelea unde apare ''nefolositor/folositor/retardat etc''si apar cifre 1/2/3/4 etc.-asta inseamna ca raspunsul tau a fost votat de ceilalti utilizatorii TPU.ro
PS-eu sunt in frunte, scuze dar am fost intrebat!

assiris
| assiris a răspuns:

Ce inseamna "Dap"

| borsec a răspuns:

Oameni buni eu acum aflu ca se putea vota fiecare singuri...

| borsec a răspuns:

Am o intrebare Mike 1993 dar cum vezi daca cineva ti-a votat raspunsul la intrebarile tale?

| borsec a răspuns:

Am intrebat asta ca am observat ca se vorbeste de fruntea unui clasament, si de aceea eram curioasa unde pot sa vad cine cum a votat si cine e pana la urma in fruntea clasamentului...

| borsec a răspuns:

Da, mike mersi de raspuns, m-am uitat si eu la raspunsurile mele si am obdervat ca au fost majoritatea nefolositoare sau stupide, da... ma rog am crezut ca sunt de folos raspunsurile mele, daca e asa nu o sa mai raspund nimanui

carla
| carla a răspuns:

Apropo, de ce s-a schimbat punctajul? Adica, in ce sens ne ajuta, ca este cu mai multe zerouri? Ma bucur ca nu ne mai putem vota. Este fair-play asa.

carla
| carla a răspuns:

Crisa, sa stii ca am incercat sa-mi votez vreo 2 raspunsuri sa vad ce se intampla, nu se poate, poate a fost o intamplare la tine... dar te asigur ca nu se poate sa-ti votezi propriul raspuns.

carla
| carla a răspuns:

Mike, sa-ti fie de bine si ai cat mai multe puncte. Cat despre cei care voteaza ''retardat'' raspunsurile, nu ma deranjeaza, daca cred sincer ca raspunsul respectiv este jalnic, dar daca o fac din rautate, atunci ma enervez. Fiecare dintre noi incearca sa raspunda celor care au probleme, asa cum cred ei mai bine, nu pentru a lua puncte. O facem din suflet pentru a ajuta pe cei cu probleme.

carla
| carla a răspuns:

Mike happy nici nu te banuiam ca raspunzi pentru puncte. Stiu ca dai raspunsuri din suflet pentru oamenii care au nevoie de un sfat. Pentru aliosa6 : noi putem vedea la profil doar la intrebarile cui am raspuns si desemenea cine a raspuns la intreb noastre. Numai adminul de la TPU poate vede cine ne-a votat.

blonda_suprema
| blonda_suprema a răspuns:

Ai dreptate Mike, m-am uitat si eu si intr-adevar s-a cam schimbat si cam mult. Si punctaj. Ai dreptate.