Salutare, everybody.
Dap, ieri si astazi am urcat foarte multe schimbari. Cum a spus si Raluca, ele sunt rodul observatiilor voastre in primul rand. Si pentru aceasta va multumim din suflet.
Practic schimbarile vor fi resimtite in cam toate zonele site-ului. Raluca va pune pe blog o lista cu schimbarile efectuate.
Iar in perioada urmatoare mai vom face ceva modificari pentru a avea o comunitate cat mai utila celor care pun raspunsuri.
Faza cu punctajele vine asa: vrem la un moment-dat sa facem si mici concursuri care sa ii recompenseze pe cei activi. Desi credem ca oamenii ajuta in primul si in primul rand din altruism sincer. Pentru ca aceste concursuri sa nu degenereze trebuie sa avem un sistem de punctaj cat mai putin fraudabil. Si din cauza aceasta am facut o serie de modificari.
Eu si Raluca suntem aici sa raspundem la toate intrebarile. Multumim mult pentru tot ce faceti pe TPU.
Feedbackul vostru este foarte important pentru noi.
Iar gandul ca atat de multi oameni doresc sa ajute alti semeni ma face sa cred ca Romania nu este chiar o cauza pierduta.
Waw, si nici nu ne mai putem vota singuri. Asta da surpriza. Placuta as putea spune. Eu as mai propune la"comunitatea noastra"sa se introduca pe langa titlurile de acolo sa se asdauge se cele lipsa si adica "cel mai nefolositor"si titlul de "retardat"
Da Mike, dusmanii nostri sunt vanatorii saitului. In general acum ai grija ca pe tine o sa te vaneze cel mai tare ca ai urcat dintr-o data in fruntea clasamentului si ai dat la o parte pe altii care urcase-ra votandu-se singuri in toate clasamentele. Iti multumim Catalin ca ai tinut cont de parerile noastre.
Intradevar surpriza... e bine venita schimarea asta... sunt curioasa cei care s-au votat singuri pana acum ce populari o sa fie de acum...
Asa este Mike... si s-a deranjat sa ne voteze raspunsurile si cu nefolositor si retardat... sa-i fie de bine...
Sa le fie de bine... eu nu sunt aici pentru ca sa acumulez puncte sau calificative de folositor sau ce-o mai fi... ci pentru ca imi place sa ajut oamenii... eu ajut oamenii zilnic in meseria mea... si de aceea sunt si aici... crede-ma habar nu am ce e cu punctele astea... pentru ce sunt... ce rol au... dar nici nu ma intereseaza...
Nu stiu daca se lucreaza la site dar eu de exemplu nu am rausit ca sa intru nici aseara si nici azi de diminiata ( imi dadea eroare? buu nu stiu de ce eh un pic de rabare.) si tot se resolva
Catalinten, ai reclamatii
Mike, a fost adaugat doar campul din stanga sus, cu bancnotele. Atata tot. Nu mi se pare ca incarca pagina deloc! Si in plus, asta e unul din cele mai aerisite si placute pagini din webul romanesc: culori placute, scris mare negru pe alb, nu foarte incarcat grafic... e lux! Sa speram ca fiind un proiect de suflet, sa nu se umple de bannere si alte chestii comerciale
Ufff cat scrisesem... Si dupa ce-am terminat de scris, s-a blocat si site si tot! Dau refresh, nimic! Si la voi se blocheaza?
Initial am crezut ca nu te (mai) poti vota singur. Dupa vreo 3 teste, am vazut ca inca se poate. Si inca raman valabile. La chestia cu "retardat". sunt atatia care n-au ce face, oricum nu vor avea viata lunga. Este pacat totusi, pentru ca am vazut o groaza de raspunsuri bune care erau notate cu "retardat". Asta e, traim in Romania.
Zilele trecute am lasat un mesaj celor de la TPU in,, blogul nostru si al vostru,, despre chestia cu punctajele, nu de alta dar habar nu aveam cum sa ii contactez si la doua zile cand m-am mai desteptat le-am trimis un mesaj direct, oricum le multumesc pentru ca au luat-o in serios.