Ce înseamnă "excesiv"? Și câte persoane cunoști care mănâncă acea cantitate "excesivă", de te frământă întrebarea asta?
Am un coleg la liceu care doar ananas mananca. Tu stii ce impute clasa? Vine cu conserve de ananas, mananca si dupa e lipicios pe maini. Tu stii ce nasol e sa fii nevoit sa dai mana cu el in fiecare zi?
Aha, deci cunoști 1 (un) om care vine la școală cu ananas. Ce chestie extraordinară.
În primul rând, ananasul nu "pute", că nu e nici ceapă, nici usturoi, nici hering fermentat. Nu am auzit în viața mea expresia "pute a ananas".
În al doilea rând, de unde știi tu că mănâncă DOAR ananas? Știi tu ce mănâncă acasă? Nu este absolut nimic ciudat ca unui om să-i placă ananasul.
Și cine te obligă să dai mâna cu el dacă e lipicioasă? N-ai decât să-i spui că nu mai dai mâna cu el dacă nu se spală după ce a mâncat ananas.
În concluzie, de plictiseală inventezi niște probleme inexistente.
In concluzie nu esti capabil sa raspunzi la o intrebare simpla. Canta la alta masa.
În primul rând, confunzi "întrebare simplă" cu "întrebare imbecilă". Învață să faci diferența.
În al doilea rând, chiar dacă ai pus o întrebare imbecilă, ți-am răspuns la ea chiar mai detaliat decât era cazul.