AL meu are doi ani și nu-i cunosc încă lătratul
Nu, nu-i cățeluș de pluș , dar se comportă ca și cum ar fi...
Se zice că (,) câinii capătă ceva din comportamentul stăpânilor, apăi tăntălăul meu nu-mi seamănă deloc, eu sunt mai răzvrătită, mai nebunatică, mai vulcanică, cu un chef de joacă mai mare decât el.
Așa că...stai liniștit. Poți să-l tragi de ce vrei tu că nu o să zică nici ...ham!
Ia-ți mai bine chiar un iepuraș, poate el o să-ți ofere surprize . Dacă era Hombre pe aici îți recomanda o capră. Aia știa măcar să behăie
Si cainele meu (pechinez) a fost mut la inceput, iar acum imi scoate peri albi cu latratul lui, cine il aude zice ca e pe putin un rotwailler. O sa-si dea drumul cu timpul, eu nu i-am facut nimic, pur si simplu a inceput sa latre. Poate nici nu e obisnuit cu noul loc, inca e in faza de ``cercetare``.
Cainii chiar seamana cu stapanii, al meu era ca mine, linistit si cuminte pana s-a mutat prietenul meu cu mine...de atunci adio liniste, nici nu stiu care e mai santajist si mai figurant dintre ei!
Cred ca al tau inca nu si-a dezvoltat suficient personalitatea, nu-l baga in seama cateva zile, sa vezi ce chef de joaca o sa aiba dupa