| anonima58 a întrebat:

De mai bine de o saptamana ma uit aproape din ora in ora la ceas...si de fiecare data e si 58 de minute( 11:58, 12:58, 13:58) dupa care ma uit la aceeasi ora, dar la fix... aveti idee ce inseamna cand te uiti la ceas la fara 2 minute?

Răspuns Câştigător
| NoNameJunior a răspuns:

Stai linistita, nu inseamna si nu este nimic.este doar o coincidenta.mie mi s-a intamplat odata sa ma uit toata ziua numai la ore fixe(exemplu:12 fix, 4 fix etc.)

8 răspunsuri:
| Raducu1 a răspuns:

Nu inseamna nimic, mie odata mi se intampla sa ma uit la ceas din 2 in 2 minute fix.

| NewLife18 a răspuns:

Se spune ca :58, 59 Nu te iubeste
fix te iubeste cineva.Nu este nimic daca te uiti la ceas din 2 in 2 minute, dar incearca sa te controlezi, tu ai facut din uitatul la ceas o obsesie

| mika a răspuns:

Pura coincidenta oh go on

| anonima58 explică (pentru NewLife18):

Cred ca ar trebui sa nu mai stau cu tel mobil (care afiseaza ora, mare cat toate zilele ) pe birou, o sa il tin cat mai departe, altfel chiar o sa fac o obsesie din treaba asta...

| NewLife18 a răspuns (pentru anonima58):

Pai cam asa sa faci, eu iti urez multa bafta!

| anonima58 explică (pentru NewLife18):

Sunt in fata calculatorului, fara sa vreau privirea mi-a picat pe ceas: 21:28, acum 22:00...clar o iau razna laughing

| anonima58 explică (pentru anonima58):

21:58 am vrut sa spun

| NewLife18 a răspuns (pentru anonima58):

Faci tu fata la toata ''nebunia asta'', incearca sa te controlezi, tine totul de autocontrol.Nu te mai uita doar cand ai nevoie