Fa uh ce poti si nu-i mai baga atat de mult in seama...incearca sa te simti cat de bine poti uh nu prea stiu ce sa iti zic.eu zis ca vb cu maicata in particular si sa ii zici: can d vrei sa mai imi zice ceva intim zi-mi doar mie nu sa auda si tata...asta este parerea mea
Mie imi spui... Ieri am dat o lucrare la fizica si am luat 7(da nu la trecut in catalog si nici nu o sa-l treaca) si am ascuns lucrarea sa nu o vada mama da nu stiu cum de a vazut-o si m-a luat la rost de parca am luat nota 1 si a si trecut-o in catalog. Eu invat bine da ieri n-am invatat si m-a prins. Da n-a nu ai ce sa faci asa sunt parinti.
In primul rand uitate in trecutul lor sa vezi cum invatau(intreba-i pe bunici) si incearaca sa nu mai vorbesti cu ei o perioada
Cum invatau? Sunt de la tara,dai nu am ce sa le reprosez,deoarece, nu au avut bani sa invete. Daca aveau bani, invatau.(E vorba de parintii mei)
Trebuie sa te straduiesti sa fii cat mai buna... Insa nu trebuie neaparat sa fii numarul 1, fiecare face cat poate, dar intrebarea este "pot face mai mult?" E important ca in viata sa faci totul la timpul lui. Parintii uneori exagereaza, dar daca te intrebi de ce fac asta, iti spun eu, pentru ca te iubesc. Nu esti in locul lor sa stii ce simt, ei cred ca fac totul sa iti fie tie bine, cu toate ca tie nu iti e sau poate nu realizezi ca e bine cum spun ei. Mie parintii nu mi-au interzis niciodata nimic. Mi-au spus "gandeste-te daca e bine ce vrei sa faci, eu nu te oblig sa nu te duci la discoteca - de exemplu -, dar mie mi-ar placea sa nu mergi" si nu mergeam iciodata cand imi spuneau asa... Nu vei baga in seama ce zic, dar si eu am avut varsta ta si cel mai bine e sa vorbesti cu mama ta.