| GirlWhoLoveMusicbutHateLife a întrebat:

Deci mi s-a urat pana peste cap.Acum faceam baie, si cand m-am intors mama m-a mirosit la subrat, si a zis: -Du te inapoi in baie si spala-te din nou(eu ma spalasem bine) Ma mai spal o data, vin inapoi si imi da hainele, se pune la laptop, ma imbrac, si imi zice sa ma dau cu spray la subrat si cu rulou, eu ma dadusem si i-am zis asta, da ea a zis ca trebuie sa ma mai dau o data, am acceptat, chiar daca eram plina de nervi, m-am mai dat o data, si dupa ce mi-am dat zice:Vezi unde sa dai mami, ca trebuie sa te epilezi acolo, si era si tata de fata, stiti cum m-am simtit? Sa ma lase in pace, nu pot sa ii spun, ca daca ii spun nu ma intelege, e cea mai nesuferita mama.Imi urasc parintii.Si s-a intors mama in pat in camera cealalta la tata si zice:Mami, vezi sa nu mai stai mult(asta se intampla la ora 21:00) Eu zic: -Pana la 23:00 Mama si tata: -Nuu... e prea tarziu, nu ai voie, la ora 22:00. Eu: -Pai de obicei ma culcam la 22:30 si adaugam doar o jumatate de ora in plus. -Am zis nu! Nu ai voie azi si cand ai scoala. Si dupa aia tata ii sopteste lui mama: -Vezi? O pun eu la punct cu cartea. O sa invete toata ziua. Dar mie imi place si invat, si zice:TU nu trebuia sa fi pe locul 5 la invatatura din toata clasa, trebuia sa fi pe locul 1. Dar nu am cum sa fiu pe locul 1 pentru ca pe locul 1 este un baiat cu probleme de la mine din clasa, si nu am cum sa il intrec. Deci, imi cere prea mult.Nu conteaza ce loc sunt, conteaza sa stiu destule pentru varsta mea si sa stiu tot pana acum si ce facem si ca invat, nu trebuie sa fiu pe locul 1. Am o sora dar ei nu pot sa ii spun, nu mai stiu ce sa fac. Vreau sa dispar de pe pamant, parintii mei imi transforma copilaria intr-un iad, vreau sa dispar pur si simplu, ce sa fac? In afara de chestii genul:"Spune-i adevarul"sau chestii din astea, astea sunt raspunsuri tampite, nu am cum sa ii zic adevarul mamei si tatei. Dau funda si vot promit!

5 răspunsuri:
| studmed a răspuns:

Trebuie sa te straduiesti sa fii cat mai buna... Insa nu trebuie neaparat sa fii numarul 1, fiecare face cat poate, dar intrebarea este "pot face mai mult?" E important ca in viata sa faci totul la timpul lui. Parintii uneori exagereaza, dar daca te intrebi de ce fac asta, iti spun eu, pentru ca te iubesc. Nu esti in locul lor sa stii ce simt, ei cred ca fac totul sa iti fie tie bine, cu toate ca tie nu iti e sau poate nu realizezi ca e bine cum spun ei. Mie parintii nu mi-au interzis niciodata nimic. Mi-au spus "gandeste-te daca e bine ce vrei sa faci, eu nu te oblig sa nu te duci la discoteca - de exemplu -, dar mie mi-ar placea sa nu mergi" si nu mergeam iciodata cand imi spuneau asa... Nu vei baga in seama ce zic, dar si eu am avut varsta ta si cel mai bine e sa vorbesti cu mama ta.

| DenniDen a răspuns:

Fa uh ce poti si nu-i mai baga atat de mult in seama...incearca sa te simti cat de bine poti uh nu prea stiu ce sa iti zic.eu zis ca vb cu maicata in particular si sa ii zici: can d vrei sa mai imi zice ceva intim zi-mi doar mie nu sa auda si tata...asta este parerea mea

| silai a răspuns:

In primul rand uitate in trecutul lor sa vezi cum invatau(intreba-i pe bunici) si incearaca sa nu mai vorbesti cu ei o perioada

| GirlWhoLoveMusicbutHateLife explică (pentru silai):

Cum invatau? laughing Sunt de la tara,dai nu am ce sa le reprosez,deoarece, nu au avut bani sa invete. Daca aveau bani, invatau.(E vorba de parintii mei)

| razorhead a răspuns:

Mie imi spui... Ieri am dat o lucrare la fizica si am luat 7(da nu la trecut in catalog si nici nu o sa-l treaca) si am ascuns lucrarea sa nu o vada mama da nu stiu cum de a vazut-o si m-a luat la rost de parca am luat nota 1 si a si trecut-o in catalog. Eu invat bine da ieri n-am invatat si m-a prins. Da n-a nu ai ce sa faci asa sunt parinti.