| alexcuamare123 a întrebat:

Diriginta mea mi-a spus să mă tund pentru că "nu îmi stă bine", dar eu nu vreau să mă tund pentru că îmi place cum sunt tuns, ce să fac?

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa te tunzi. Conteaza parerea cum te vad cei din jur. Daca ai vreo tunsoare sclifosită, are dreptate.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Daca tie iti place cum iti sta ce conteaza ce spune ea? Vrei sa o impresionezi sau ce? laughing Unora le place, altora nu, asa a fost de cand e lumea. Tu sa fi multumit, ce spune unul si altul nu conteaza

| Mihaela2023 a răspuns:

Colegii tai cum îl au? Dacă mai au şi alții parul mare, atunci de ce să te tunzi

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Pai ce o sa faci? O asculți pe ia?

| Palorma a răspuns (pentru darrio2007):

Nu mi vine sa cred ca o persoană ar putea spune asa ceva

| Frank51 a răspuns:

Să mai întrebi 100 de români, si faci o pondere.

| darrio2007 a răspuns (pentru Palorma):

Dar cine ai vrea sa spuna? Toti de pe acest site suntem persoane. Mai mult sau mai putin mature.

| NunuNini a răspuns:

Tie iti place tunsoarea. Dar poate ca "pe fata ta" nu arata bine. Daca ti-a spus asa, ascult-o.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu te tunde. Sper ca totusi si parintii sunt de acord cu tine. Si mai ales ca arati ingrijit. Gen o pleata ingrijita e ok, dar creasta de punker, nu prea.

| Graty12345566 a răspuns (pentru darrio2007):

Total contra

| SimplyBlue a răspuns:

Depinde de cum ți-a spus, și de cum ai tu părul.
Părerea mea e să o dai la pace cu ea pentru că dacă se înverșunează pe tine te face praf.
Nu poate să te oblige să te tunzi dar poate sa îți facă rău prin alti profesori, aia să te frece în așa fel la materiile lor încât să rămâi corigent și nu ai cum să te aperi sau să reclami.
Sfatul pe care ți-l dau e să nu te iei după haiducii aia care ți-au raspuns la cealaltă intrebare că nu rămân ei corigenti in locul tău. Din gură e ușor să se dea duri.