anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Draga Mos Nicolaie, iti scriu pe TPU in speranta ca doar tu imi vei mai putea umple golul din suflet, nu am gasit alta cale sa te contactez si am decis ca scrisoarea mea catre tine sa o fac publica(la ziar m-au refuzat).
Scopul acestor randuri nu au ca intentie urcarea mea in fruntea listei de prioritati.Stiu ca pe lista ta se afla Bacemi, Noname, Flav, Harciog, Kronstadt&Ursulika(asa ii percep eu, impreunati), Dmonik, Anad, Maria(pe asta nu o stiti big grin), Lora, Arthur, Krongeriket, Crinu, Jessikka&Syme, Brigaela, Psiholoaga, Bent, April, Andree999, Ardnaxur(nu stiu ce an) Furni, Hep-hap, Nony, Bro, RalucaTpu, Thebugdude...nu-i pot acum cuprinde pe toti pentru ca te-ai fi prins ca m-am uitat in lista ta, ahh... si Stela.
Pentru stela sper sa aduci un ghid de comunicare si codul bunelor maniere(bine, cred c-o sa-l citim impreuna dupa postarea asta), pentru ca nu raspunde cand e chemata, chiar mi-a parut rau sa vad srigatele de ajutor ale unui user ce s-au pierdut in eter.
Pentru fratii ce au legaturi bahice, harciog&crinu sper sa ii racordezi la o sursa de vin inteminabila.Sunt epuizat de saluturile lor de pe site: "cand aduci vinul ala/cand il gustam/a fiert/e tulbure?", o saliva am si eu si nu o pot varsa asa toata peste tastatura.
Pentru Bro un Harley fara toba, sa vada si el reversul medaliei.
Pentru psiholoaga Un pisoi, sa nu-l sufoci daca poarta cizme lungi Mosule! straight face
Pentru Andree o biblie, un backup in biblioteca nu strica niciodata.
Pentru Bacemi o muza pentru inspiratie, tot timpul cand citesc ce scrie, ma uit sa vad cate minute din viata mea s-au mai dus dracului.Muza sa fie majora si...cum vrea el din punct de vedere fizic.
Pentru cel mic care mi-a zis ca si-ar dori sa-i fiu tata:sa-i zici asta si tatalui tau, aveti multe de discutat! doua lansete pentru ei ca sa iasa la pescuit, sa se apropie mai mult unul de celalalt.
Pentru arthur un tablou si ceva decoratiuni, da le poti gasi in aceeasi camera.tongue
Pentru nony o haina din sarma impletita(armura), atitudinea de arici il impinge mai mult la vale.Nota. atitudinea de arici e adoptata de multe animale ale padurii, e un mijloc de aparare primitiv adesea ineficient la lipitori si alti paraziti.
Pentru Bent un joint sau daca nu fumeaza atunci baga dextrometorfan(sfat de la userul din pragul 3)
Pentru Dmonik o... tema! Se fac teme pe site asa ca si ea ne poate cere ajutorul.
Pentru merry un barbat chpies, asa cum citea ea cand era mica in cartile cu feti frumosi, pe cal rosu, negru, galben, argintiu...in alte culori nu stiu daca se fabrica ferrari, dar sa fie putred de bogat, mai mult putred...in fine.
Pentru anad si ardnaxur(jur ca nu stiu ce an)...inca o oglinda ca sa le revina numele de user inapoi la forma corecta.
Pentru Tartorul, un dex.
Pentru Flav o masina a timpului, daca tot vrea vechiul TPU...si un tricou inscriptionat cu "Omul? Nu există "omul" decât în tratatele de filosofie care se mulţumesc cu abstracţiuni. În realitate există mai multe feluri de oameni. Există călăul, există victima, există martorul care se amuză, există martorul indiferent, care nu aude sau pleacă pentru că nu-i place spectacolul, îl deranjează sau îl face să sufere. Mai există şi cel care se revoltă. Dar pe acesta nu-l poţi vedea totdeauna, îl copleşesc martorii dintre care se aleg mereu şi călăii, şi victimele, pentru că spectacolul trebuie să meargă fără oprire..."
Eu nu vreau sa vi mai des, stiu ca esti faurit de minti romanesti si de aceea treci o data in an pe la useri, acum nu te condamn cu nimic, un Nicolaie nemtesc ar fi venit in fiecare dimineata, unu chinezesc de trei ori pe zi si cel american o data pe luna, dar pe acela nu-l prefer ca iar imi sapa pe sub casa, prin gradina dupa petrol, cum da de o panza freatica cum incepe sa-mi puna motive ca am arme de de distrugere in masa, ca butelia de la aragaz e pericol pentru Europa, si tot asa pana ma lasa fara familie.
O sa-i scriu si lui Mos Craciun, daca am timp, acolo sper sa cuprind cat mai multi...bye
Intrebare: ati primit ce l-am rugat eu? asta vreau sa vad... daca m-a auzit.
P. S. eu nu vreau nimic, stiu ca nimic nu e gratuit, treci pe la ei!

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Iti multumim frumos pentru ceea ce ai scris mosului. Si noi i-am scris sa-ti aduca un gand bun cu fericire si multumire. L-ai gasit in ghetute? Sa stii ca a fost gratuit!

10 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Faina scrisoare, sper ca toti sa-si primeasca cadourile. In rest, daca tot scrii si pentru Mos Craciun te rog sa il rogi de un brad frumos pentru mine laughing
Iar daca tot nu ti-ai dorit nimic pentru tine, uite il rog eu pe Mosul sa-ti dea un cadou potrivit, o penita ascutita cu care sa-ti notezi gandurile, cu care sa scrii, pentru ca ai talent.

| Vizitiul a răspuns:

Iti multumesc, chiar aveam nevoie de un dictionar. Pentru marinimosul tau gest, rog mosul sa-ti dea sanatate, fericire si ceva mai multe preocupari ...in ceea ce te priveste.

| mihaibrasov a răspuns:

Pentru tine iti urez o singura zi din viata, in care vei regreta totul si sufletul te va durea mai tare decat iti poti imagina. Si va veni, fii sigur de asta.

| Kqzu97 a răspuns:

Tarelaughingbravohappy

| Ecou a răspuns:

Pare destul de frumos ce ai scris tu acolo laughing bravo te felicit! dar imi este prea somn si hai sa-i zic lene sa citesc tot happy

| Dmonik a răspuns:

Buna dimineata! A venit Mosul!
Sa recapitulam. Mosul mi-a adus multe teme, asa cum mi-ai dorit. In plus, mi-a adus persoanlitate dubla - sau tripla, nu mai stiu! -, intrucat sunt totodata userul Dmonik, anitemepenet(mi-a spus un anonim!) si harold(tot un anonim mi-a spus!).
Deja nu mai stiu cine sunt, dar avantajul e ca pot fi cine vreau eu.

| Bogdan_5174 a răspuns:

Foarte frumos. Dc nu scrii o carte? Chiar esti talentata si Sarbatori fericite!:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://minilink.ro/bt

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti multumesc pentru cerinta in numele meu.esti bun.mosul a fost si mai bun.fiindca am ingrijit via, mi-a adus mosul si vin si rachiu de cazan.asa ca de cate ori vrei sa te incalzesti un pic. te astept la o tuica fiarta sau la un vin fiert.ca de regula asa e; cine vrea putin, primeste mult sa dea si la altii.stii ca si eu am sa vorbesc cu mos craciun sa-i zic asa; mosule, da-le la toti din jurul meu cate ceva.si toti sa spuna, hai sa-i dam si lu crinu ca el nu are saracul.sa fii iubit/a.

| d4nny a răspuns:

rolling on the floor)...foarte tare