Iti multumim frumos pentru ceea ce ai scris mosului. Si noi i-am scris sa-ti aduca un gand bun cu fericire si multumire. L-ai gasit in ghetute? Sa stii ca a fost gratuit!
Faina scrisoare, sper ca toti sa-si primeasca cadourile. In rest, daca tot scrii si pentru Mos Craciun te rog sa il rogi de un brad frumos pentru mine
Iar daca tot nu ti-ai dorit nimic pentru tine, uite il rog eu pe Mosul sa-ti dea un cadou potrivit, o penita ascutita cu care sa-ti notezi gandurile, cu care sa scrii, pentru ca ai talent.
Iti multumesc, chiar aveam nevoie de un dictionar. Pentru marinimosul tau gest, rog mosul sa-ti dea sanatate, fericire si ceva mai multe preocupari ...in ceea ce te priveste.
Pentru tine iti urez o singura zi din viata, in care vei regreta totul si sufletul te va durea mai tare decat iti poti imagina. Si va veni, fii sigur de asta.
Pare destul de frumos ce ai scris tu acolo bravo te felicit! dar imi este prea somn si hai sa-i zic lene sa citesc tot
Buna dimineata! A venit Mosul!
Sa recapitulam. Mosul mi-a adus multe teme, asa cum mi-ai dorit. In plus, mi-a adus persoanlitate dubla - sau tripla, nu mai stiu! -, intrucat sunt totodata userul Dmonik, anitemepenet(mi-a spus un anonim!) si harold(tot un anonim mi-a spus!).
Deja nu mai stiu cine sunt, dar avantajul e ca pot fi cine vreau eu.
Foarte frumos. Dc nu scrii o carte? Chiar esti talentata si Sarbatori fericite!:X:X
Iti multumesc pentru cerinta in numele meu.esti bun.mosul a fost si mai bun.fiindca am ingrijit via, mi-a adus mosul si vin si rachiu de cazan.asa ca de cate ori vrei sa te incalzesti un pic. te astept la o tuica fiarta sau la un vin fiert.ca de regula asa e; cine vrea putin, primeste mult sa dea si la altii.stii ca si eu am sa vorbesc cu mos craciun sa-i zic asa; mosule, da-le la toti din jurul meu cate ceva.si toti sa spuna, hai sa-i dam si lu crinu ca el nu are saracul.sa fii iubit/a.